€37.50 – €150

Drupaljam:XL 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

DeFabrique Event Location

Westkanaaldijk 7

3542 DA Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Drupaljam:XL is hét congres over het populaire open source CMS Drupal. Ruim 500 internet professionals uit Nederland en België komen samen om te netwerken, kennis te delen en inspiratie op te doen op het gebied van Drupal, web development en online ontwikkelingen. Noteer 27 en 28 juni 2019 in je agenda en kom naar Drupaljam:XL!

Drupaljam:XL duurt voor het eerste twee dagen. Donderdag 27 juni is de Business Day met inspirerende sessies voor business managers, projectmanagers en digitale ondernemers. Op deze dag vindt ook de Splash Awards 2019 plaats, waar de beste Drupal prestaties van Nederland worden bekroond. Op Vrijdag 28 juni is de Community Day, met diepgang voor sitebuilders, frontend en backend ontwikkelaars.

Ticket informatie

Tickets zijn op naam, dus zorg ervoor dat de ticket op de juiste naam staat. Let op dat wanneer je voor een collega besteld, dat je de naam van je collega opgeeft. Wanneer je op Drupaljam:XL komt spreken (de selectie van tracks volgt nog), dan verrekenen we je ticket.

Bereikbaarheid

Er is volop parkeergelegenheid op het terrein zelf, maar een beetje de natuur helpen kan nooit kwaad, dus pak gerust de trein naar Maarssen en pendel gezellig naar de locatie in de pendelbus vanaf station Maarssen.

Meer informatie

Houd drupaljam.nl in de gaten voor updates over sprekers, het programma en tickets. Meld je aan voor de nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte. Je kunt ons ook bereiken op drupaljam@stichtingdrupal.nl of stel je vraag in het Drupaljam slack kanaal van drupal.nl

En zo was Drupaljam 2018...

DrupalJam 2018 Aftermovie

Share with friends

Date and Time

Location

DeFabrique Event Location

Westkanaaldijk 7

3542 DA Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved