Dragernes Univers
Free
Dragernes Univers

Dragernes Univers

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Multisalen

N P Josiassens Vej 44b

8500 Grenå

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hør de tre oplægsholdere fortælle om deres passion for det mytologiske væsen:

Jacob Hedegaard Pedersen - Jacob har som forfatter ladet sig inspirere fra utallige steder - ikke mindst fra rollespillets verden. Han har på baggrund af egne eventyr skabt bogserien “Dværgenes Krønike” - en fantasy serie, der lige nu tæller 5 bind. Jacob fortæller om sit forfatterskab med fokus på hvordan der fortælles fantasyhistorier, og vil her komme ind på dragernes plads og rolle i disse universer.

Mie Møller Nielsen - Dragen har eksisteret i verdenskulturen siden tidlig middelalder, og har i takt med globaliseringen og litteraturen udviklet sig og ændret form, betydning og funktion. Fra kristendommens skræmmebillede til eventyrets drabelige modstander til den drage, vi idag møder i både litteratur og computerspil. I sit oplæg vil Mie komme ind på den udvikling dragen har gennemgået, og hvordan man kan se dragen som et spejl på vores samtidskultur.

Jesper Ejsing - Jesper har med sit kunstneriske talent inden for illustrationer kæmpet sig vej op på fantasy-art-scenen, og har formået at skabe både et navn og en streg i en klasse for sig. Denne dedikation mod sit håndværk har givet ham mulighed for at arbejde med de helt store inden for fantasy genren, bl.a. Dungeons & dragons, Magic The Gathering og World of Warcraft for at nævne nogle få. Jesper vil vise og fortælle om hans passion for dragen som ikonisk skabning og hvordan denne kan bringes til live.

Share with friends

Date and Time

Location

Multisalen

N P Josiassens Vej 44b

8500 Grenå

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved