DR Fyn: GRATIS tilbud til fynske skoler: "I Sandhedens Tjeneste"

Actions and Detail Panel

Free

Gratis tilbud til fynske skoler: "I Sandhedens Tjeneste"

About this event

DR Fyn (P4) inviterer i sensommeren og vinteren 2022 indenfor til klasseworkshoppen ”I Sandhedens Tjeneste”, hvor fynske 8., 9. og 10. klasser lærer om kildekritik, etik og nyhedsformidling.Vi sætter fokus på de daglige dilemmaer og udfordringer på en mediearbejdsplads anno 2022, og dét at arbejde i sandhedens tjeneste.

DR Fyn tilbyder et undervisningsforløb på godt tre timer, hvor eleverne får skærpet deres kildekritiske sans gennem forskellige oplæg og opgaver – ligesom de får mulighed for selv at prøve kræfter med at speake nyheder i et af vores studier.

Når I besøger os:

MØDETID:

Tidligst kl. 09:30 og ikke senere end 09:45. Vi tager imod jer i vores forhal. Besøget varer godt tre timer, inklusiv en kort spisepause. Dagen slutter kl. 13.Vi har besøg to-tre dage om ugen og vi kan af hensyn til vores lokaler dagligt have én klasse på besøg - max 28 elever på samme tid + lærer(e).

PRAKTISK INFORMATION:

DR Fyn er en regionalradiostation under DR. Vi producerer til både radio, tv og dr.dk.Workshoppen ”I Sandhedens Tjeneste” er et gratis skoletilbud til alle 8., 9. og 10. klasser på Fyn og Langeland. Det vil sige folkeskoler, friskoler og efterskoler.

Efter aftale kan vi også i nogen grad tilbyde besøg til for eksempel specialskoler.

Adresse: DR Fyn, Lille Tornbjerg Vej 10, 5220 Odense SØ.

MAD OG DRIKKE:

DR Fyn råder ikke over en kantine og heller ikke automater med slik, sandwich/lign. Eleverne skal derfor selv medbringe madpakke og drikkelse. Mikroovn m.m. er ikke til rådighed.

PRANSPORT:

Der er mulighed for gratis transport med Fynbus’ regionale busruter uden for myldretiden. For vestfynske skoler dog med DSB (tog) og herfra videre med Fynbus til DR Fyn.

Den enkelte skole/klasse/lærer står selv for bestilling af transport direkte hos trafikselskabet. DR Fyn kan ikke bestille for jer. Book i god tid.

Link til Fynbus: https://www.fynbus.dk/gratiskoersel

Link til DSB: https://www.dsb.dk/find-produkter-og-services/dsb-skolerejser/

SPØRGSMÅL:

For spørgsmål vedr. ”I Sandhedens Tjeneste” kan DR Fyn kontaktes på: ISTfyn@dr.dk - att.: Line Paarse

DR Fyn: GRATIS tilbud til fynske skoler: "I Sandhedens Tjeneste" image