Doorbreek je illusie, en leef in je kracht
€63.69 – €105.49
Doorbreek je illusie, en leef in je kracht

Doorbreek je illusie, en leef in je kracht

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Illie Mangaro’s

Dok Noord 7

9000 GENT

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Eén dag dat gevuld is met een tsunami van inspiratie, nieuwe contacten, voeding en momenten die je voor altijd zullen bijblijven.

Je zal worden geinspireerd door de vele verschillende workshops die er gegeven zullen worden door een team gepassioneerde, en gemotiveerde professionals waarvan hun enige doel is, om jou te helpen in je kracht te doen staan, en van daaruit te leven!

Plezier beleven is de boodschap, en door een goede overvloed van veel gelach, lekker eten, inspirerende presentaties en full on workshops, zal je vele nieuwe inzichten en tools aanleren die je leven zullen veranderen !

Leven vanuit je kracht, en we gaan alles wat ons tegen houdt om dit te doen, volledig elimineren !!!

Dit is een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, en je eens GOED los kan laten gaan. Het wordt een ideaal moment om je oude patronen te doorbreken en je leven naar het volgende niveau te brengen !!!!

Programma:

9u30 : Aankomst

10u-10u45: “Lachtherapie voor meer energie ”: Lachen is gezond, en bovendien kan het je leven veranderen. Geniet en kom helemaal open te staan met de lachspecialist.

11u-13u30: “ Life changing Cooking Workshop" Leer hoe je zélf super snel, en super lekkere gerechtjes kan maken in de kortste tijd !! Een kookworkshop met ‘Energy food’ door lifestyle coach en voedingsspecialist Laurent De Bremaeker.

13u30-14u15: “De Beste Versie Van Jezelf”: Hoe wordt je de beste versie van jezelf? Wat zijn de trucs en focuspunten, die je zullen helpen dit te bereiken. Deze workshop zal het beste uit je halen, en wordt gegeven door Personal trainer en motivator, Arnaud De Bremaeker.

14u30-15u30: "Intuitive And Liberate Yourself Dancing ", Een unieke danservaring waar je u lichaam zijn volledige expressie laat begaan. We gaan op een avontuurlijke verkenning, en zo met elkaar, en onszelf verbinden. Met de prachtige yoga en internationale danseres Sophia Mcdonald.

15.45-16u45: “Stap in je Eigen Kracht”: Leef het leven van je dromen, en laat je inspireren door de 7-voudige auteur Michael Niclaus. Hij is de alcoholconsulent van Belgie en een echte bom van energie !

16u45-23.00: Networking , Dancing en afronding met onze geliefde music producer en internationale Dj Dave Copp, die Life Music zal spelen en creeren !

Locatie:
Dok-Noord 7, Gent (bij “Illie Mangaro’s”)
Voldoende gratis parkeerplaats aan de overkant van straat
De ingang is aan de waterzijde, aan de blauwe kraan

Timing:
Zondag 28 Januari
Deuren gaan open om 9u30.
We starten om 10u en eindigen om 23u.

We love you and tot binnen enkele weekjes 29/01

Voor de mensen die vroeg boeken ( Voor het einde van het jaar) 80 euro inkom
Vanaf 1 januari: 100 euro p.p
Koppels: 80 euro p.p
Studenten: 65 euro p.p

Share with friends

Date and Time

Location

Illie Mangaro’s

Dok Noord 7

9000 GENT

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved