Free

Donderdag 26 oktober - I love 'Woenselse Heide' West

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stadhuis

Stadhuisplein 1

Hal van 100

5611EM Eindhoven

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

BEWONERS BESLISSEN HOE DE STAD WORDT VERLICHT: JOUW LICHT OP 040

Het Eindhovense project ‘Jouw Licht op 040’ vervangt openbare verlichting in 5 proeftuinen. Daarbij wordt deze vervangen door LED en slimme aansturing. Slim, innovatief licht brengt nieuwe mogelijkheden om de stad mooier, veiliger en interessanter te maken en we zijn op zoek naar wat daarvoor een relevante en waardevolle invulling zou kunnen zijn. Hoe kan slim licht de leefbaarheid in de stad verbeteren? We willen dit doen met alle betrokkenen – inwoners en ondernemers – door samen op zoek te gaan naar de fijne en minder fijne plekken. Naar wat mensen bezighoudt en welke ideeën er leven. Die inzichten gebruiken we om innovatieve oplossingen te bedenken die daar een bijdrage aan kunnen leveren.Doelgroep:

Bewoners van Eindhoven en omgeving die graag mee willen denken aan de vormgeving van hun stad.

Organisatie:

Philips
Heijmans
TU/e
Gemeente EindhovenHou je ook zo van je buurt en wil je deze graag verbeteren en verfraaien? In het project jouw licht op 040 zoeken we naar zinvolle lichttoepassingen die bijdragen aan meer stedelijk geluk. Voor Woenselse Heide West haalden we uitdagingen, kansen en ideeën op die hieraan kunnen bijdragen. In deze workshop gaan we nog een stapje verder en bepaal jij het beste idee voor de wijk. In de workshop ontwikkel en design je nieuwe toepassingen die gebruik maken van het netwerk van lantaarnpalen in Woenselse Heide West: interactief, kleurrijk of juist heel functioneel? Ons project, Jouw licht op 040, gaat met jouw design of idee aan de slag. Dat doen we in voortdurende dialoog, dus ook na de workshop kun je mee blijven doen aan ons project. Ook kun je voortbouwen op ideeën van anderen en deze aanvullen.

Schrijf je in voor deze belangrijke workshop! Zo maken we de stad samen slimmer, mooier en leefbaarder. Alleen met jullie inzet komen we tot een goed beeld van kansen en mogelijkheden. We beginnen om 19.30 uur.

Doe mee!

zie ook www.jouwlichtop040.nl


Switch. Light, transforming life

Switch is het nieuwe platform voor een meer directe innovatie, met licht als verbindend thema. Iedereen die daarop wil voortbouwen kan elkaar hier ontmoeten. Samen onderzoeken en ontdekken hoe onze kwaliteit van leven kan verbeteren vanuit de kracht van Eindhoven: technologie, design en kennis. Op weg naar een hechtere samenleving voor een sterke, veerkrachtige stad.

www.switchlight.nl >

Share with friends

Date and Time

Location

Stadhuis

Stadhuisplein 1

Hal van 100

5611EM Eindhoven

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved