€35 – €70

DOBRODELNI DOGODEK: Kdaj sanje postanejo resničnost? Sanjsko leto 2019!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Habakuk

Pohorska ulica 59

2000 Maribor

Slovenia

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description


IZA LOGIN PRIHAJA PONOVNO V SLOVENIJO!

Z vami bo delila trike in nasvete kako ustvariti sanjsko leto 2019!

Ta dogodek je za vas, če ...


... veste, da si želite lepšega življenja, ampak sploh ne veste kje in kako začeti spreminjati stvari

... ste že obiskali veliko delavnic, predavanj, izobraževanj pa ste večinoma dobili samo teorijo, ki je niste znali dati v prakso (opomba: Iza in Marija bosta z vami stvari dali v prakso že na samem dogodku)

... želite biti bolj srečni, zdravi, imeti več denarja v letu 2019, ki prihaja

... se želite naučiti tehnik manifestiranja, ki vam lahko skrajšajo pot, da dosežete svoje cilje v letu 2019 in v življenju

DOGODEK JE V CELOTI DOBRODELEN. Delež od prodanih kart gre za društvo VESELE NOGICE.

Več o IZI LOGIN:

Zase pravi, da je večna sanjačka (dreamer), kreatorka svojega življenja, žena, mama, prijateljica, motivatorka, vizionarka, podjetnica – v tem vrstnem redu. Na dogodku bo delila svoje izkušnje in preverjeno tehniko zavestnega kreiranja ali tako imenovane manifestacije. Prepričana je, da je prav vsak v življenju lahko bolj srečen, bolj uspešen, bolj zdrav, ima lepše odnose, če si to želi in če si zna pravilno postaviti svoje cilje. Tudi če vse to že ima, obstaja še mnogo poti naprej: lahko pomaga drugim, lahko skrbi za ohranjanje narave,…, možnosti so neomejene, samo upati si moramo.

Z Izo si bo oder delila MARIJA KLINCOV.

Več o njej:

Obljuba, da živimo na način, ki je ljubezen, srce in sprejetje svoje prave narave je v osrčju učenja duhovne trenerke Marije Klincov. Svoje življensko poslanstvo je namenila prebujanju množic, ozaveščanju svoje notranjosti, veličine duha, biti dobro z delom spiritualne terapevtke, parapsihologinje in kanaliziranjem sporočil iz onstranstva. V zadnjih 25 letih se je Marij skozi različne tehnike in priznane svetovne učitelje naučila utelešenega in kanaliziranega pristopa k meditaciji, znova in znova je videla, da se s tem procesom dotakne celega telesa precej globlje v samo bistvo notranjosti in videla precej bogatejšo preobrazbo, kot običajne vodene meditacije.

Dogodek organizira Akademija Team Phoenix.

Share with friends

Date and Time

Location

Hotel Habakuk

Pohorska ulica 59

2000 Maribor

Slovenia

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved