DNA-analys – en väg till bättre hälsa

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Welledge AB

Kornhamnstorg 6

111 27 Gamla stan

Sweden

View Map

Event description
Den nya DNA-teknologin är på frammarsch och spås bli nästa stora språng för att förbättra vår hälsa och vårt välbefinnande. Lär dig hur...

About this Event

Hur skulle ditt liv se ut om du genom ett DNA-test fick svar på vilken kost din kropp mår bäst av, vilken träning som lämpar sig bäst för just dig och vilken hudvård som passar just din DNA-typ på bästa sätt?

Genom ett världsledande DNA test får du ett kraftfullt verktyg som lyfter din (och dina klienters) hälsa och prestationer till helt nya dimensioner. MaVies DNA-test ger dig ingen information om ärftliga eller potentiella sjukdomar i framtiden men ger dig facit på hand för att kunna ge dig själv det bästa för att må så bra du bara kan och låter dig istället lära känna dig själv på djupet.

DNA-testet består av fem olika rapporter:

1. Utförlig information om kost och kosttillskott som passar just ditt DNA.

2. Anti-aging. Vad behöver din hy och ditt hår?

3. Ditt genetiska ursprung.

4. Medfödda talanger och tillgångar.

5. Information om vilken typ av träning som passar din kroppstyp bäst.

Även information om vilken typ av skador som du kan riskera. Ett mycket användbart redskap för alla, och inte minst för elitidrottare.

Redan idag används MaVies DNA test med rapporter av flera internationellt topprankade fotbollslag och olympier för att kunna förutse fysiska svagheter, såsom risk att skada senor/muskler och därmed undvika skador genom att träna rätt och undvika skador

Välkommen på denna kostnadsfri informationskväll om DNA och DNA-analys samt med presentation av MaVie, som erbjuder enorma möjligheter för dig och din hälsa och låter dig lära känna dig själv på djupet. MaVies DNA-test ger dig ingen information om ärftliga eller potentiella sjukdomar i framtiden utan hjälper dig att förebygga ett hälsosamt liv genom individuellt anpassade råd kring kost, träning, hudvård och personlig utveckling, allt baserat på dina genetiska anlag.

DNA-testet är ett kraftfullt verktyg som kan lyfta din (och dina klienters) hälsa och prestationer till helt nya dimensioner genom att inrikta dig på vad just din kropp behöver och vill ha.Den 17/10 delar Martin Fransson med sig av sin kunskap om DNA och Mia Larson presenterar MaVie. I september 2019 etablerade sig MaVie – en global wellness-, hälso-, och handelsplattform – på den svenska marknaden. Företaget har arbetat hårt för att ligga i framkant och redan idag testar MaVie 288 olika genmarkörer och kan se hela 600 000 variabler, något som gör dem ledande inom branschen.

Varmt Välkommen! 🧡

Datum: 17/10

Tid: 18.30 – ca 20.30

Plats: Welledge, Kornhamnstorg 6, Stockholm

Begränsat antal platser

Smsa till Mia Larson 0707 880408 för eventuella frågor

Date and Time

Location

Welledge AB

Kornhamnstorg 6

111 27 Gamla stan

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved