€15.76 – €21.04

Multiple Dates

DISASTER TO MASTER | COCKTAIL CLASSES 2.1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

ul. "Professor Fridtjof Nansen" 37

37 ulitsa "Professor Fridtjof Nansen"

1142 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Event description

Description

DISASTER TO MASTER е коктейлен клас за ентусиасти, в рамките на който се учим да забъркваме добри коктейли, дори в домашни условия. Малката ни любителска общност расте и днес слагаме в шейкъра нашия втори сезон. Правим го сериозно (с уиски), вълнуващо (за пръв път в pop-up bar) и с туист (втори сезон идва с промени).

На 19 и 26 ноември ще ти покажем, че уиски не се пие само чисто. Коктейлните ни мастъри, Ина Сенджорджан, посланик на Jameson и Александър Стайков (Carrusel Club), ще покажат иновативни уиски коктейли, а всеки от участниците ще забърка зад бара не един (както досега), а цели два от тях. Какво е важно да знаеш, когато избереш уиски за основа? Кои са продуктите, с които уискито си партнира добре? Как да експериментираш в тази посока? Всичко това ще разбереш в клас!

Голямата изненада в първия DISASTER TO MASTER за сезона е мястото. Съвсем скоро на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ 37А ще се появи временно пространство (бар и coworking за craft брандове), наречено „Безстрашни пичове“. Такива ще бъдат и хората, които го обитават, различни, но обединени от мотото Sine Metu – философията „Страхувай се по-малко, живей повече“. Именно то е водило и Джон Джеймисън, дръзнал да напусне родната Шотландия и да отвори дестилерия в Ирландия, създавайки Jameson Irish Whiskey.

Коктейли ще забъркваме с Jameson Irish Whiskey, Jameson Black Barrel и Jameson Crested.

Cheers!

Притежателите на DISASTER TO MASTER Membership Cards могат да заявят участието си в класа на bilyana.sl@gmail.com с посочена предпочитаната дата (19 или 26 ноември, 14.00 часа, @ Безстрашни пичове)
КАКВО НОВО В DISASTER TO MASTER

  • по-малки групи, ограничени до 15 участници;
  • всеки от участниците приготвя зад бара 2 коктейла;
  • всяка тема разработваме напълно идентично два пъти в месеца, за да избереш датата, която е в синхрон с твоя график;
  • след края на всеки клас ще получаваш детайли за разработените рецепти;
  • в края на сезона очаквай малка книжка DISASTER TO MASTER.


СТАНИ БАРМАН В "
БЕЗСТРАШНИ ПИЧОВЕ

Бандата на партньорите ни от "Безстрашни пичове" търси още едно попълнение - безстрашен пич - барман. Там, под менторството на Александър Стайков, той ще навлезе в тънкостите на барманството дори и без "опит в занаята". Временното пространство ще е на ул. „Проф. Фритьоф Нансен“ 37А в следващите три месеца. Разбери повече и заяви желание на jame.sn/FearlessDudes

Share with friends

Location

ul. "Professor Fridtjof Nansen" 37

37 ulitsa "Professor Fridtjof Nansen"

1142 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Save This Event

Event Saved