kr2,800

Din Skattkarta

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Råddehult Lägergård

2 Arås Råddehult

504 94 Borås NV

Sweden

View Map

Event description

Description

Din skattkarta är ett system designat för att hjälpa dig att maximera ditt liv. För att få det liv du drömmer om behöver du först inse vilken makt våra begränsande tankar har över oss. Många av oss går runt ett helt liv med en bild av oss själva som helt enkelt inte stämmer överens med vilka vi verkligen är och vad vi klarar av. Invanda och ärvda föreställningar om hur livet är, kan göra att vi fastnar i ett jämngrått lagom-liv istället för att göra verklighet av vår fulla potential. Den andra viktiga nyckeln till att göra sina drömmar till verklighet är en skattkarta som visar exakt var skatten ligger och vilka steg du behöver ta för att komma fram till guldet.

Under en intensiv helg tar vi reda på vad som behöver hända för att du ska kunna börja leva det liv du längtar efter. Med hjälp av föreläsningar, coaching, gruppövningar och egen reflektion får du hjälp att ta ut kursen för ditt nya liv! Boende, mat & fika, arbetsbok och kalendern "Din Skattkarta" ingår i priset.

Din skattkarta bygger på tre enkla principer:

  • För att hitta fram till skatten behöver du en tydlig karta och en kompass.
  • Konkreta, dagliga steg i rätt riktning leder över tid till det liv du i hemlighet drömmer om
  • Att korrigera kursen under resans gång är inte ett misslyckande utan ett naturligt inslag i en skattjakt.

Du kanske redan har läst självhjälpsböcker eller gått kurser som lovar guld och gröna skogar, men som gjort dig besviken? Eller känns det så avlägset och olikt dig att drömma stort, att du släppt tankarna på vad du EGENTLIGEN vill att ditt liv ska handla om? Trots att många av oss bär en längtan efter ett större, rikare liv, kan rädsla visa upp sitt fula tryne i form av motstånd mot förändring. Din hjärna accepterar signalerna av oro som kroppen skicka ut och snart har du 100 anledningar att vänta lite till med att förverkliga dina drömmar. I alla fall just nu. Kanske senare, när du har mer tid över, när det lugnar sig på jobbet, när barnen flyttat hemifrån…

Hur låter DIN ursäkt till dig själv?

För att få det liv du aldrig haft, måste du göra något du aldrig gjort. Du måste sluta nöja dig och istället börja leva det liv du är satt på planeten att leva. Ditt första steg för att hitta fokus och riktning är att rita din skattkarta.

Välkommen!

Share with friends

Date and Time

Location

Råddehult Lägergård

2 Arås Råddehult

504 94 Borås NV

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved