Free

Digital X Groningen - Tech-savvy (Powered by Bossers & Cnossen)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stadhuis Groningen

1 Grote Markt

9712 HN Groningen

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

We leven in een wereld die continu in verandering is, sneller gaat en steeds complexer wordt. Bedrijven worden geconfronteerd met uitdagingen waar de traditionele hiërarchische organisatiestructuren niet meer lijken te werken. Om de nodige creativiteit, wendbaarheid en flexibiliteit te faciliteren zijn andere manieren van denken en samenwerken nodig. Met technologie en connecties ontstaan nieuwe sociale structuren die nu al grote impact hebben op veel organisatie én op de manier waarop wij werken.

Technologie wordt steeds belangrijker en lijkt de centrale rol te spelen. Abhijit Bhaduri (spreker, schrijver) heeft het over een “digital tsunami”, dat vinden wij een mooie omschrijving om aan te geven dat de wereld overspoeld wordt door digitale ontwikkelingen. Sterker nog het lijkt alleen te gaan om techniek. Waar staan wij als mensen – met al onze unieke talenten – in deze digitale wereld? Welke werk blijft bestaan? Waar maken wij als mensen het verschil in? Welke transformatie zul je moeten maken in je huidige rol om “future proof” te blijven? Want laten we eerlijk zijn. Werk gaat veranderen, in welke sector of branche je ook opereert. In deze workshop zetten wij jou aan het stuur om goed en soepel mee te bewegen met deze veranderingen. En dat begint met digitale geletterdheid oftewel: Tijd om een tech-savvy te worden.

In deze workshop maken we samen flinke stappen in jouw digitale geletterdheid en maken je iets meer tech-savvy. Zodat je met deze tech-savvy kennis goed weet waar jij als mens nu en in de toekomst het verschil in kan maken. Wij hebben een 9-tal kernvaardigheden omschreven die aan de orde komen.

Deze workshop is onderdeel van de Digital X Groningen workshops. Leer tijdens de DxG workshops meer over o.a. online marketing, slim samenwerken, virtual reality en meer. De workshops worden gegeven door: Google, Ordina, Bossers & Cnossen, De Slimme Jongens, DBK en VRROOM.

Deze workshop wordt ook gegeven op 3 NOV om 14.30. Aanmelden: https://dxg-bnc-workshop2.eventbrite.com
Het volledige programm van Digital X Groningen staat op www.letsgro.nl/dxg
Share with friends

Date and Time

Location

Stadhuis Groningen

1 Grote Markt

9712 HN Groningen

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved