kr24,375

Digital Workplace Strategy Masterclass

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Stockhom

Sweden

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Upplev den unika tvådagarsutbildningen Digital Workplace Strategy Masterclass som är framtagen och hålls av Henrik Gustafsson och Oscar Berg, författare till den bästsäljande boken Den digitala arbetsplatsen - Strategi & Design (engelska Digital Workplace Strategy & Design). Detta utbildningstillfälle hålls på svenska, men alla material går att få på både svenska och engelska.

Utbildningen ger en mycket praktisk introduktion till det pragmatiska och involverande angreppssätt för att ta fram en strategi för den digitala arbetsplatsen som beskrivs i boken. Som deltagare kommer du få konkreta resultat med dig från utbildningen som du kan arbeta vidare med inom din egen organisation.

Fika, lunch och förfriskningar under båda utbildningsdagarna ingår i priset.

Lokal centralt belägen i Stockholm utannonseras någon månad innan utbildningstillfället. I samband med detta kommer du tillfrågas om eventuella preferenser och allergier kring mat och fika.

Efter registrering ges du möjlighet att bli medlem i Employee Experience Masterclass community i Slack där du kommer kunna ta del av förberedande material, ställa frågor till instruktörerna och bekanta dig med andra deltagare före, under och efter utbildningen.

Utbildningen ges av Unicorn Titans i egenskap av förläggare till boken.

Önskar din organisation betala per faktura? Kontakta då oss via mejl på hello@unicorntitans.com.

Share with friends

Date and Time

Location

Stockhom

Sweden

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved