Free

digital transformation vol. 6

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gammel Kongevej 3E

1610 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Sponsoreret indhold, native og marketingafdelingens nye kanalvalg

Mens nyhedsmedierne stadig kæmper med at finde guldet i den digitale transformation, har der for brand- og marketingfolk åbnet sig en helt ny spilleplade af kanaler, der tidligere var ejet og drevet 100% af publicister. Podcasts, blogs, digitale tv-stationer og natives har givet helt nye muligheder for betalt indhold til stor glæde for landets marketingafdelinger – og til mindst lige så stor frustration for mange af landets nyhedsredaktioner.

Onsdag d. 19. september kan du lære at navigere i de mange kanalmuligheder og møde nogle af de bedste i branchen, når det kommer til sponsoreret indhold. En række talks med de bedste cases og en afsluttende paneldebat er afsæt for at få defineret de vigtigste do’s and don’ts, når du planlægger din næste content marketing-strategi.

Oplæggene starter kl. 8.30. Der er ankomst, kaffe og let forplejning fra kl. 8.00.

Du deltager, fordi: Du har ansvaret for marketing, forretningsudvikling, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation. Seminaret er gratis, hvis du møder op (ellers betaler du 500 kr. i no show fee).

Vi gør, hvad vi kan for at sikre pladser til alle interesserede, men vi forbeholder os retten til at reservere pladserne til kunder og andre med relation til huset.

Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte eventkoordinator Kristina Kehlet via kristina.k@adviceas.dk.

Vi glæder os til at se dig.

Share with friends

Date and Time

Location

Gammel Kongevej 3E

1610 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved