Sales Ended

Digital Transformation vol. 3

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Industriens Hus

H.C. Andersens Boulevard 18

1787 København K

Denmark

View Map

Event description

Description

Chatbots, kunstig intelligens og robotteknologi giver helt nye muligheder for personaliseret, dialogbaseret kundeservice og marketing - men hvordan kommer du igang med at udnytte potentialet? På morgenseminaret vil vi afprøve og vise den teknologi, der allerede fungerer i dag - og som du kan gå i gang med i morgen.

Kom til morgenseminaret om kunstig intelligens, den 2. november, kl. 08.00-10.00, og hør om virksomheder, der er i gang med at udnytte kunstig intelligens til at udvikle deres forretning. På seminaret vil du bl.a. møde IBM og Netcompany.

Program

08:00-08:30: Morgenkaffe og ankomst
08:30-08:40: Velkomst ved Advice og Dansk Industri
08:40-10:00: Oplæg ved IBM og Netcompany
10:00-10:30: Tak for i dag/mød evt. oplægsholdere


Du deltager, fordi:

Du har ansvaret for marketing, forretningsudvikling, salg, digital, brand, customer experience eller kommunikation i en større virksomhed eller organisation.Seminaret er gratis, hvis du møder op (ellers betaler du 500 kr. i no show fee).


Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte eventkoordinator Kristina Kehlet via kristina.k@adviceas.dk.


Arrangementet er primært tiltænkt vores kunder, samarbejdspartnere, virksomheder og organisationer. Vi forbeholder os retten til at holde billetterne til dem, men vi vil selvfølgelig gøre, hvad vi kan for, at der bliver plads til alle, der har lyst til at deltage.

Date and Time

Location

Industriens Hus

H.C. Andersens Boulevard 18

1787 København K

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved