Gratis

Digital Marketing 2020 – trender och lyckat business case med Ericsson

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 25

412 50 Göteborg

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Det går fort nu. Marknadsavdelningarna befinner sig i den största förändringsprocessen de någonsin upplevt och inte nog med det, utvecklingen accelererar! I takt med att tekniken blir allt mer avancerad och medielandskapet ändrar form så ökar också kompetenskraven inom i princip all kommunikation. Kort sagt: förståelse för digital kommunikation har aldrig varit viktigare, för utan förmågan att överrösta det digitala bruset så kommer man inte höras på 2020-talet.

Max Wimnell är konsult på Vekst, samt lärare på IHM Digital Marketing, och har inriktat sig på digital marknadsföring och dess utveckling i över tio års tid. Den 11 mars på IHM i Göteborg tänker han bjuda på de senaste trenderna inom digital marknadsföring och alla marknadsförare med intresse för framtidens kommunikationsmöligheter bör spetsa öronen.

En annan expert som kommer medverka är Christine Cornelius, Director and Head of Competence Readiness på Ericssons marknads- och kommunikationsavdelning. Hon och Max kommer prata om hur kursen Digital Marketing ger rätt förutsättningar för att med strategiska metoder kunna använda de möjligheter som digitaliseringen medför. Ericsson var tidigt på bollen och såg till att deras globala marknads- och kommunikations-organisation kunde skapa en gemensam förståelse för området och därmed lyfta teamets generella kompetensnivå, detta med hjälp av Digital Marketing.

Välkommen till IHM Business School den 11 mars 2020!

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Fabriksgatan 25

412 50 Göteborg

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved