€42.61 – €53.62

Digital Creative Storytelling

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Зона 21

3 ulitsa "Hristo Belchev"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Предлагаме ви целодневен курс по Дигитален креативен сторителинг. (Digital Creative Storytelling). Обучението се състои от две части.

About this Event

🔹 Колко пъти сте чували фразата “Разкажи го с история, така е най-въздействащо?

🔸 А колко лесно е да създадете една история? 🔹 Знаете ли как трябва да бъде създадена и разказана успешната история? 🔸 А случвало ли Ви се е да се притеснявате да говорите пред публика? 🔹 Знаети ли как да използвате различни дигитални инструменти, за да разкажете историята на Вашата кауза или бизнес🔸 Искате ли да се научите как може след това да направите от вашата история кратко и въздействащо видео, което да споделяте в социалните мрежи?

💥Ако разпознавате себе си в това описание, то тогава нашият курс е точно за вас 💥

-------------------------КАКВО ВКЛЮЧВА КУРСА?---------------------------

Предлагаме ви целодневен курс по Дигитален креативен сторителинг. (Digital Creative Storytelling). Обучението се състои от две части. В първата участниците ще се запознаят с практически и теоретични инструменти за това как да създадат хубава история и как да я разкажат по завладяващ и заинтригуващ начин. Чрез неформални методи, игри, групова работа и упражнения, участниците в курса ще развият специфични умения и идеи за това как да създадат и да разкажат успешно хубава история. Участниците ще работят върху истории създадени от тях самите.

Във втората част участниците ще създадат свои собствени дигитални аудио-визиуални истории като за сценарии ще използват създадените от тях истории. Те ще придобият знания как да съберат и създадат материали за тях: да запишат глас зад кадър, да набавят свободни от лиценз снимки, илюстрации, видео и музика от Интернет, да заснемат собствено видео, да използват лични рисунки. Накрая събраният материал ще бъде монтиран в кратка, лична дигитална история, която може да бъде споделена онлайн в различни комуникационни канали и социални мрежи.

За целите на обучението участниците е необходимо да носят лаптоп или таблет.

Уъркшопът CREATIVE STORYTELLING на Димитър Узунов бе обявен за едно от ДЕСЕТТЕ НАЙ-ДОБРИ КРЕАТИВНИ СЪБИТИЯ В ЛОНДОН през септември 2018: https://ericfestival.com/226-10-events-september/

————————————ЗА КОГО ?---------------------------

Курсът е насочен към хора работещи върху собствени истории за артистични цели, за защита на кауза или с цел личностно развитие и за такива работещи върху развитието на истории с бизнес цели – за да са по-добри лидери и по-влиятелни хора. Участниците ще добият или развият своите умения да предават идеи и послания. 


------------------------------КОИ СМЕ НИЕ?———————————————————

Водещ на курса ще бъде Димитър Узунов. Той е театрален режисьор, сценарист и продуцент. Притежава магистърска степен по приложни театрални науки от Университета Париж 8. Учил е и актьорско майсторство, театрална режисура и театрален мениджмънт в Brooklyn College (City University of New York). През 2008 г. основава театрална компания Famille Mundi в Париж и оттогава е нейн артистичен директор. Съосновател е и съ-ръководител на Arte Urbana Collectif, който продуцира и организира различни събития в България и Европа. Организатор е на Summer Scriptwriting Base, международен образователен форум за писане на сценарии за различни изкуства и творчески индустрии, който събира всяко лято за десет интензивни дни с лекции и уъркшопи участници, лектори и ментори от цял свят. Димитър Узунов е режисьор и сценарист на осем театрални постановки във Франция и България и множество мултимедийни и аналогови истории. Димитър Узунов редовно дава уъркшопи за разказване на истории, актьорско майсторство и режисура (Франция, България, Великобритания, САЩ, Кипър, Гърция, Египет, Литва и Азербайджан.

---------------------------------КОГА И КЪДЕ?--------------------------------

Курсът ще се проведе на 26.01.2019 година в Зона 21 от 10 до 17:30 часа.

Зона 21 се намира на адрес град София, улица Христо Белчев 3, партер. На 5 минути от метростанция „Сердика“ и на 3 минути (засичали сме ги с хронометър) от площад Гарибалди.

🛑 Местата в групата са ограничени, а ако се запишете до 10.01.2020г. получавате отстъпка от нас – ей така, за да не го мислите много ;)

---------------------------------НАКРАТКО---------------------------------

Дата: 26.01.2020

Часове: 10 до 18

Място: Зона 21

Какво още получавате? След първото занятие ще бъде предоставена възможност за индивидуални консултации, които ще се провеждат непосредствено преди занятие от 19:00 до 19:30 (не се заплаща допълнително)

Брой места за курса: 16

Цена на курса:

Заплащане до 10.01.2020 . - 79 лева

Заплащане в периода 10.01.2020 - 25.01.2020 - 99 лева

Заплащане на място - 109 лева

Share with friends

Date and Time

Location

Зона 21

3 ulitsa "Hristo Belchev"

1000 Sofia

Bulgaria

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved