Digital Briefing
Free
Digital Briefing

Digital Briefing

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Creuna

Kungsholmsgatan 21

112 27 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Varmt välkommen till Digital Briefing med efterföljande middag och julfest på Creunas kontor i Stockholm.

Att fokusera på kundupplevelsen blir en allt viktigare fråga i många företags strategier. Kundupplevelsen måste kännas igen i samtliga kanaler och att arbeta med den och stärka varumärket blir allt mer viktigt för att differentiera sig och locka till sig kunder och personal - och dessutom behålla dem.

Under eftermiddagens Digital Briefing kommer vi få följa med på tre olika organisationers resor och hur de arbetar med kundupplevelser. På scen står Mikael Ahlerup från AIK (tidigare Astrid Lindgrens värld), Hanna Sandberg från Urban Escape och Ola Toresten från Akademibokhandeln.

Seminariet riktar sig främst till våra kunder och andra personer i ledande roller inom affärsutveckling, marknadsföring, sälj, e-handel eller IT i större organisationer. Vi förbehåller oss rätten att prioritera bland de anmälda i de fall seminariet blir fullbokat.

Vi ser fram emot att se dig på plats!
Agenda


15:30 - Registrering och mingel


16:00 - Vi hälsar er välkomna till årets Digital Briefing

Magnus Palm, vd på Creuna

16:10 - Tema: Customer Experience

Fredrik Hildebrand, Creative Director på Creuna

16:20 - Våga vara på riktigt

Mikael Ahlerup har mångårig erfarenhet av upplevelsenäringen där han bland annat framgångsrikt har drivit och utvecklat verksamheterna vid Orsa Grönklitt och Astrid Lindgrens Värld. Under sin tid i Vimmerby fick han 2011 ta emot utmärkelsen som Årets Chef. Sedan 2015 arbetar han som vd för AIK och han har under sin karriär omvandlat till synes omöjliga uppgifter och har lämnat framgångssagor efter sig.

Genom att sätta själva upplevelsen i centrum har hans förändringar inom verksamheter med fokus på det äkta och genuina inte bara bidragit till kraftiga besöksökningar och en fördubblad omsättning, utan även till en mer trivsam arbetsplats där medarbetarna känner sig som en viktig del av upplevelsen.

Mikael Ahlerup, CEO på AIK

16:50 - Digital transformation i bokbranschen

På 15 år har e-handeln vuxit till att bli den största säljkanalen för böcker och är idag en digitalt mogen bransch. Under de senaste åren har även marknaden för e-böcker och strömmande ljudböcker börjat ta fart på allvar och med det kommer även konkurrens från nya aktörer. Den digitala transformationen har inneburit helt nya förutsättningar för den traditionella bokhandeln som under de senaste åren tvingats till kraftig förändring. Ola Toresten från Akademibokhandeln berättar om företagets förändringsresa och hur konsumentdriven utveckling spelar en avgörande roll för fortsatt framgång.

Ola Toresten, Chef E-handel & digitala tjänster på Akademibokhandeln

17:20 - Från virtuell till verklig - en digital varumärkesresa för Stockholms nya citykvarter

Hanna Sandberg jobbar som marknadsansvarig för AMF Fastigheters stadsutvecklingsprojekt Urban Escape i Stockholm. Under denna dragning kommer Fredrik Marcus och Hanna berätta om hur projektet och varumärket Urban Escape gick från okänd till välkänd med hjälp av ny digital teknik.

Hanna Sandberg, Marketing Project Manager på Urban Escape
Fredrik Marcus, Creative Director på Creuna

18:00 - Mat och mingel med efterföljande julfest

Efter dragningen serveras mat från Griffins och därefter fortsätter kvällen för dig som vill stanna kvar på vår julfest. Som vanligt så har vår julfest aldrig något med jul och vinter att göra, och detta år är temat så långt ifrån vinterrusket som det kan bli.

I år totalignorerar vi decembermörkret och bjuder istället in till en sensommarkväll som du inte kommer att glömma. Vår egna biograf "Metropolis" förvandlas under en kväll till Creunas alldeles egna park under bar himmel där vi bjuder upp till dans.

Vill du endast komma på vår julfest med start från klockan 20:00? Anmäl dig istället här.

Share with friends

Date and Time

Location

Creuna

Kungsholmsgatan 21

112 27 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved