Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Digikids! Een ontdekkingsreis doorheen de digitale realiteit van onze kinderen

Flat World Business bvba - Tom Fleerackers

Tuesday, March 24, 2020 from 7:30 PM to 10:00 PM (CET)

Digikids! Een ontdekkingsreis doorheen de digitale...

Ticket Information

Ticket Type Remaining Sales End Price Fee BTW Quantity
Boarding Pass
Talk, drinks and bites included!
43 Tickets Mar 21, 2020 €8.00 €1.31 €1.96

Share Digikids! Een ontdekkingsreis doorheen de digitale realiteit van onze kinderen

Event Details

Digitaal is normaal!
Kinderen leven vandaag in een wereld waarin on- en off-line één geheel zijn. De snelheid van verandering is in deze hypergeconnecteerde wereld omgekeerd evenredig aan ons het aanpassingsvermogen.

Bent u mee met de wondere wereld van TikTok, Snapchat en Twitch? Heeft uw kind zijn eigen YouTube-kanaal of Instagramaccount? Speelt hij of zij Fortnite en Fifa samen met teamgenoten van over de hele wereld? 

Weet jij wat je zoon of dochter online doet? En bovenal: hoe ga je als ouder, leerkracht of directie om met deze snelle digitale evolutie?

Tom neemt je graag mee op reis doorheen de digitale wereld waarin deze Generatie Alpha leeft. Hij laat je kennismaken met de verschillende fases van de digitale evolutie en met de impact die digitale technologie heeft op ons leven en op dat van onze kinderen. Je gaat naar huis met meer inzicht in populaire app's voor kinderen en krijgt handvaten mee  om met je kroost in gesprek te gaan over de mogelijkheden, kansen, uitdagingen en gevaren van digitale technologie.

Have questions about Digikids! Een ontdekkingsreis doorheen de digitale realiteit van onze kinderen? Contact Flat World Business bvba - Tom Fleerackers

Save This Event

Event Saved

When & Where


Condo
Leopoldlei 103
2180 Ekeren (Antwerpen)
Belgium

Tuesday, March 24, 2020 from 7:30 PM to 10:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.