Sold Out

Diaspora Invest - 23 februarie, Paris

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ambassade De Roumanie

Palais De Behague

123 rue Saint Dominique

75007 Paris

France

View Map

Event description

Description

Ești plecat(ă) din România, dar ți-ai dori totuși să fii alături de familie și prieteni mai des? Sau ai văzut ceva în Franța și ți-ai spus „ce bine ar fi dacă ar fi așa și în România”? Sau poate pur și simplu ai o idee originală și grozavă de afacere?

Pentru oricare dintre variante, noi vrem să-ți fim alături și să te ajutăm să pornești la drum cu dreptul. Îți oferim:

40 ore de curs de formare antreprenoriala online și interactiv
10+ tematici dezbatute
✔ 30 de proiecte selectate pentru finantare
✔ 40 000€ finațare pentru fiecare proiect castigator

✔ acces la o rețea de mentori care să sprijine viitorii antreprenori
✔ acces la un set de instrumente utile pentru antreprenori după finalizarea proiectului.


Asociația Centrul pentru Dezvoltare SMART împreună cu Liga Studenților Români din Străinătate și cu Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea de Sud-Est au deosebita plăcere de a vă invita să participați la întâlnirea cu românii din Paris, din cadrul campaniei de informare a publicului cu privire la criteriile de selecție a grupului țintă al proiectului Diaspora, care se va desfășura pe data 23 februarie 2018 la Ambasada României în Republica Franceză, începând cu ora 18:30.


Întâlnirea are ca scop principal informarea participanților cu privire la activitățile proiectului Diaspora Invest si mai ales cu privire la criteriile de selecție la programul de formare antreprenorială și condițiile necesare pentru a beneficia de finanțare în cadrul proiectului. Proiectul este conceput în sensul creșterii ocupării pe cont propriu a românilor din diaspora prin susținerea înființării de întreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban din România, astfel încât 250 de persoane vor beneficia de formare antreprenorială și 30 de planuri de afaceri vor beneficia de finanțare nerambursabilă de până la 40.000 de euro.


Încurajăm potențialul celor interesați de a-și valorifica abilitățile profesionale și antreprenoriale dobândite în străinătate și a contribui astfel la dezvoltarea mediului antreprenorial din România, prin finanțarea de startup-uri.


Vino și află mai multe despre proiect, cunoaște alți români cu idei și află secretele unui start-up de la antreprenori și profesioniști români.

[SAVE THE DATE] : Paris | 23 februarie 2018 | 18:30 – 21:00 | Locația: Ambasada României în Republica Franceză

Pentru informații detaliate vizitați http://diasporainvest.ro/
Proiectul Diaspora Invest este finantat prin Programul Operational Capital Uman, Axa prioritara 3: Locuri de muncă pentru toti, Obiectivul specific 3.7: Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbana.

Share with friends

Date and Time

Location

Ambassade De Roumanie

Palais De Behague

123 rue Saint Dominique

75007 Paris

France

View Map

Save This Event

Event Saved