Sales Ended

Diaspora Intreprinzatoare - Reteaua Antreprenorilor Romani din Luxembourg

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hotel Sofitel Luxembourg Europe

4, Rue du Fort Niedergrunewald

2015 Luxemburg

Luxembourg

View Map

Event description

Description

Va invitam pe 12 Decembrie in Luxembourg sa descoperiti cum puteti participa in proiectul "Diaspora intreprinzatoare" - un proiect pentru stimularea spiritului antreprenorial romanesc care se adreseaza romanilor din afara tarii.

Proiectul are trei obiective majore:

- Dezvoltarea spritului si cunostintelor antreprenoriale pentru romanii din diaspora care intentioneaza sa isi deschida o afacere in tara;

- Sustinerea cu finantari nerambursabile de pana la 40 000 euro pentru cei ce for fi selectionati cu planuri de afacere viabile;

- Sustinerea economiei nationale si sprijinul crearii unor noi locuri de munca.

Pentru a putea participa in program cei interesati trebuie sa fie cetateni romani care pot dovedi rezidenta in afara Romaniei pentru ultimele 12 luni inainte de inscrierea in program si sa isi doreasca sa deschida o afacere in tara.

Toate activitatile proiectului se vor desfasura on-line, fara a fi necesara deplasarea in tara a doritorilor: depunere dosare de participare, formare antreprenoriala, depunere si evaluare planuri de afaceri.

Toate detaliile despre cum va puteti inscrie in program precum si avantajele inscrierii, vor fi explicate pe larg in cadrul evenimentului.

Program

18:30-19:00 Primire

19:00-19:30 Prezentarea programului de catre Dl. Iulian Popescu

19:30-20:00 Povestile de succes ale unor antreprenori care au intrat deja in aventura

20:00-20:15 Intrebari

20:15-22:00 Networking cu aperitive si bauturi

RomLux Asbl si Partenerii

Iulian Popescu

Iulian Popescu este co-fondatorul si CEO al SoftTehnica S.A., o firmă pe care a înființat-o împreună cu fratele său cu 14 ani în urmă. El a dezvoltat cu pasiune activitățile firmei pornind de la un simplu start-up si ajungand la o structură crescută in mod natural, durabil și una dintre cele mai dinamice companii din România. De aceea Iulian a ales sa devina mentor si s-a implicat în susținerea talentelor excepționale și a proiectelor de caritate. El încurajează și sprijină excelența în educație și formarea de noi lideri prin Excelsior, o organizație non-profit pe care a fondat-o de asemenea.Pe 12 Decembrie ne va explica avantajele implicarii in proiectul Diaspora Intreprinzatoare precum si oportunitatile actuale in materie de business in România.

Iulian a fost deja in Aprilie 2017 invitatul special al Retelei Antreprenorilor Romani in Luxembourg: http://romlux.org/21-aprilie-2017-romanians-enteprenurs-network-6th-edition/

Diaspora Intreprinzatoare

Diaspora întreprinzătoare este un proiect pentru românii din diasporă care își doresc să se întoarcă în țară pentru a deschide propria afacere cu până la 40.000 de euro finanțare europeană nerambursabilă. Pentru mai multe detalii: http://diasporaintreprinzatoare.ro/

Despre Romlux Asbl si REN (Reteaua Antreprenorilor Romani din Luxemburg si Marea Regiune)

Acest eveniment face parte din seria de evenimente REN (Reteaua Antreprenorilor Romani din Luxemburg si Marea Regiune), intitativa lansata de Romlux Asbl in 2013 pentru sustinerea antreprenoriatului românesc din Luxembourg si Marea regiune. Scopul principal fiind crearea unei retele a antreprenorilor romani in vederea colaborarii, sustinerii reciproce si a promovarii businessului românesc.

Romania Luxemburg Business Forum Asbl (“ROMLUX”), este o asociatie non profit luxemburgheza (ONG) creata in 2007 si care incurajeaza dezvoltarea relatiilor economice, culturale, stiintifice si diplomatice intre Romania si Marele Ducat de Luxemburg.

http://romlux.org/
Date and Time

Location

Hotel Sofitel Luxembourg Europe

4, Rue du Fort Niedergrunewald

2015 Luxemburg

Luxembourg

View Map

Save This Event

Event Saved