Free

Det Internationale Team - Samarbejde på tværs af kulturer

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Symbion A/S

3 Fruebjergvej

2100 København Ø

Denmark

View Map

Event description

Description


Få værktøjer og tips til hvordan du får det bedste ud af dit multikulturelle team – hvad end du er teamleder eller medlem i teamet.

På dette gratisseminar vil vi se på udfordringer ved det multikulturelle team og vise hvordan enkelte teknikker og værktøjer kan forbedre teamets evne til at skabe resultater.

Takeaways:
Du får tips til tværkulturelt samarbejde, kommunikation, feedbackteknik, konflikthåndtering samt den tværkulturelle beslutningsproces. Vi ser blandt andet på følgende:

  • Hvad er udfordringerne ved det multikulturelle team?
  • Hvordan opdager vi de interne kulturelle forskelle?
  • Hvordan tilpasser du din ledelsesstil til dine internationale kollegaer?
  • hvordan fremmer du den interne samarbejdskultur i dit multikulturelle team?

Hvem:
Seminaret afholdes af Claus Adam Jarløv fra konsulentvirksomheden GlobalDenmark.

Claus er cand.mag. i engelsk og psykologi og stiftede GlobalDenmark i 1985. Han arbejder som konsulent, underviser og coach for en lang række virksomheder og organisationer i ind- og udland. GlobalDenmark har særligt fokus på ledelse, kommunikation og samarbejde over grænser – både kulturelle, sproglige, faglige og personlige grænser.

Som et tilbud til virksomhederne på Symbion, Univate og Creators Floor tilbyder GlobalDenmark deres rådgivningsklippekort til en særlig favorabel pris. Klippekortet kan bruges til feedback, rådgivning og sparring. Prisen er 6.250,- kr. ekskl. moms. Særtilbuddet betyder, at du får 7 timers rådgivning fremfor de normale 5 timer. Klippekortet er opdelt i klip af 30 minutters varighed. Klippekortet er gyldigt i et helt år.

Læse mere om dem her: www.global-denmark.dk

Praktisk info
Det er gratis at deltage i arrangementet. Er du forhindret i at komme, bedes du sende en mail til info@symbion.dk senest kl. 15.00 dagen inden afholdelsen af arrangementet.

Share with friends

Date and Time

Location

Symbion A/S

3 Fruebjergvej

2100 København Ø

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved