Design WeekEnd 2020 - Запали искрата

Actions Panel

Registrations are closed

Съжаляваме. Наличните билети от този тип за изчерпани или срокът за регистрация е изтекъл.

Design WeekEnd 2020 - Запали искрата

By Design WeekEnd

When and where

Date and time

June 11, 2020 · 9am - June 13, 2020 · 9pm EEST

Location

Кулата Гребна база 4000 Plovdiv Bulgaria

Description

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА DESIGN WEEKEND 2020

Уважаеми участници, съжаляваме да съобщим, че състезанието се отлага и поне засега няма да се проведе на 20-22 март. Временно са заложени датите 11-13 юни, но те НЕ са потвърдени.

От самото начало на Design WeekEnd винаги най-важни за нас са били участниците - да получат стойностна информация, да имат подходящи условия на работа, да успеят да се сработят с екипа си. През последните няколко месеца работихме за организирането на най-големия Design WeekEnd досега. Затова и за екипа ни не е лесно да вземем подобно решение, но наш приоритет е безопастността и здравето на всички замесени.

Надяваме се скоро да се свържем отново и да обявим нови дати за състезанието. Дотогава обаче можете да се запознаете с конкретни съвети и навици, които да развием за да сме по-добре защитени и здрави.

При въпроси, можете да се свържете с нас в Messenger или на info[at]designweekend.co.

— Екипът на Design WeekEnd
Тридневно дизайн състезание за ученици и студенти
20-22 март, Пловдив

Design WeekEnd 2020 е събитие за хората с естетически нюх, творчески талант и дигитална компетентност. Ако имаш желание да създаваш и безброй идеи в главата си - мястото ти е при нас.

Програмата започва с конференция в петък, когато участниците могат да се докоснат до опита на доказани професионалисти. Петъчната вечер е за игри, обмяна на опит, умения и идеи.

Събота е денят, в който започва отборната работа. Разделени на екипи, участниците изтеглят своите задания. Обсъждаме заедно подробностите и тогава пускаме таймера. Започват 26 часа - това е вашето време да покажете идеите си и да изградите своя мечтан бранд от нулата. Менторите ще са на разположение и винаги готови да помогнат - оставяме на ваша отговорност дали ще ги търсите в 2 сутринта за съвет.

В неделя ще променяте, развивате и подобрявате своите разработки. Неделя следобед е времето да представите готовите брандове - всеки отбор представя работата си, а журито избира най-добрите. След това всички заедно закриваме петото юбилейно издание на Design WeekEnd.


  • ОБМЯНА НА ОПИТ, УМЕНИЯ И ИДЕИ

  • 26 ЧАСА ВРЕМЕ ЗА РАБОТА

  • ЛЕКЦИИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ТВОРЧЕСКИ ПОГЛЕД

  • МЕНТОРСТВО И МИГНОВЕНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

  • НОВИ ПРИЯТЕЛИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ


⚠️Важно!

Design WeekEnd 2020 е състезание за ученици и студенти. Участниците е нужно да представят валиден документ за настоящата академична година. Участници, които не са ученици или студенти няма да бъдат допуснати до участие в състезанието. По преценка на организаторите са възможни изключения.


Пълните правила за участие в Design WeekEnd 2020 вижте на http://designweekend.co/houserules.


Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Виж всички въпроси на http://designweekend.co/faq


Трябва ли да си нося лаптоп?

Да, нужно е да имате лаптоп с вас. Освен ако не можете да си представите дизайна и той магически да се визуализира, тогава няма нужда.


Мога ли да се регистрирам на мястo?

Регистрирането на място ще е възможно в петък вечер, ако има останали места (а те свършват бързо). Друг минус на късното записване - не можем да гарантираме материали и подходяща храна, тъй като те се поръчват под брой предварително.


Има ли възрастови ограничения за участие?

Има - трябва да сте поне на 16 години. Тогава обаче ще трябва да убедите родителите си да подпишат декларация, че ви пускат да участвате. Ако сте над 18 това не ви засяга, за Вас ограничението е да сте студент.
Декларацията можете да изтеглите от тук - ЛИНК.


Ако имате още въпроси - вижте целия списък на http://designweekend.co/faq или ни пишете.


Design WeekEnd 2020 - Запали искрата!

About the organizer

Sales Ended