Free

Design WeekEnd 2020 - Запали искрата

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Кулата

Гребна база

4000 Plovdiv

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Тридневно дизайн състезание за ученици и студенти
20-22 март, Пловдив

Design WeekEnd 2020 е събитие за хората с естетически нюх, творчески талант и дигитална компетентност. Ако имаш желание да създаваш и безброй идеи в главата си - мястото ти е при нас.

Програмата започва с конференция в петък, когато участниците могат да се докоснат до опита на доказани професионалисти. Петъчната вечер е за игри, обмяна на опит, умения и идеи.

Събота е денят, в който започва отборната работа. Разделени на екипи, участниците изтеглят своите задания. Обсъждаме заедно подробностите и тогава пускаме таймера. Започват 26 часа - това е вашето време да покажете идеите си и да изградите своя мечтан бранд от нулата. Менторите ще са на разположение и винаги готови да помогнат - оставяме на ваша отговорност дали ще ги търсите в 2 сутринта за съвет.

В неделя ще променяте, развивате и подобрявате своите разработки. Неделя следобед е времето да представите готовите брандове - всеки отбор представя работата си, а журито избира най-добрите. След това всички заедно закриваме петото юбилейно издание на Design WeekEnd.


  • ОБМЯНА НА ОПИТ, УМЕНИЯ И ИДЕИ

  • 26 ЧАСА ВРЕМЕ ЗА РАБОТА

  • ЛЕКЦИИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ТВОРЧЕСКИ ПОГЛЕД

  • МЕНТОРСТВО И МИГНОВЕНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

  • НОВИ ПРИЯТЕЛИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ


⚠️Важно!

Design WeekEnd 2020 е състезание за ученици и студенти. Участниците е нужно да представят валиден документ за настоящата академична година. Участници, които не са ученици или студенти няма да бъдат допуснати до участие в състезанието. По преценка на организаторите са възможни изключения.


Пълните правила за участие в Design WeekEnd 2020 вижте на http://designweekend.co/houserules.


Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Виж всички въпроси на http://designweekend.co/faq


Трябва ли да си нося лаптоп?

Да, нужно е да имате лаптоп с вас. Освен ако не можете да си представите дизайна и той магически да се визуализира, тогава няма нужда.


Мога ли да се регистрирам на мястo?

Регистрирането на място ще е възможно в петък вечер, ако има останали места (а те свършват бързо). Друг минус на късното записване - не можем да гарантираме материали и подходяща храна, тъй като те се поръчват под брой предварително.


Има ли възрастови ограничения за участие?

Има - трябва да сте поне на 16 години. Тогава обаче ще трябва да убедите родителите си да подпишат декларация, че ви пускат да участвате. Ако сте над 18 това не ви засяга, за Вас ограничението е да сте студент.
Декларацията можете да изтеглите от тук - ЛИНК.


Ако имате още въпроси - вижте целия списък на http://designweekend.co/faq или ни пишете.


Design WeekEnd 2020 - Запали искрата!

Share with friends

Date and Time

Location

Кулата

Гребна база

4000 Plovdiv

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved