Design WeekEnd 2019 - дизайнът свързва

Actions Panel

Registrations are closed

Съжаляваме. Наличните билети от този тип за изчерпани или срокът за регистрация е изтекъл.

Design WeekEnd 2019 - дизайнът свързва

When and where

Date and time

Location

Кулата Гребна база 4000 Plovdiv Bulgaria

Map and directions

How to get there

Description

Design WeekEnd 2019 е събитие за хората с естетически нюх, творчески талант и дигитална компетентност. Имате огромно желание да създавате и безброй идеи в главата си - мястото Ви е при нас.


Нашата програма започва стандартно - с опознаване. И тук приключва стандартността ѝ. Това опознаване се случва около лагерния огън, бил той реален или само на думи.

Там е мястото за споделяне, откъде сме, какви сме, какви трудности и предизвикателства срещаме. Това е моментът да опознаем хората, с които ще бъдем заедно цял уикенд.

Съботата е за трупане на знания и умения. Сутринта ще се запознаем с вдъхновяващи каузи, работещи подходи и новости. След това, разделени по категории, ще обсъдим с подробности предстоящите задачи.

Следобед всеки отбор изтегля своята задача, а от нас получава закачливи допълнения. И тогава пускаме таймера - започват 26 часа - това е вашето време да покажете идеите си и да изградите своя мечтан бранд от нулата. Менторите ще са на разположение, но оставяме на Ваша отговорност дали ще ги търсите в 2 сутринта за съвет.

В неделя ще променяте, развивате и подобрявате своите разработки. Неделната вечер е вечерта на звездите - всеки отбор представя бранда си, а журито избира най-добрите. След това всички заедно, с песни и танци, закриваме събитието.


  • ОБМЯНА НА ОПИТ КРАЙ ЛАГЕРНИЯ ОГЪН

  • 26 ЧАСА ВРЕМЕ ЗА РАБОТА

  • ЛЕКЦИИ ОТ ЕКСПЕРТИ С ТВОРЧЕСКИ ПОГЛЕД

  • МЕНТОРСТВО И МИГНОВЕНА ОБРАТНА ВРЪЗКА

  • НОВИ ПРИЯТЕЛИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЪЗМОЖНОСТИ


⚠️Важно! Design WeekEnd 2019 е състезание за ученици и студенти. Участниците е нужно да представят валиден документ за настоящата академична година.


Често задавани въпроси (ЧЗВ)

Виж всички въпроси на http://designweekend.co/faq


Трябва ли да си нося лаптоп?

Да, нужно е да имате лаптоп с вас. Освен ако не можете да си представите дизайна и той магически да се визуализира, тогава няма нужда.


Мога ли да се регистрирам на мястo?

Регистрирането на място ще е възможно в петък вечер, ако има останали места (а те свършват бързо). Друг минус на късното записване - не можем да гарантираме модния аксесоар, с който да се похвалите пред приятели и познати къде сте били.


Има ли възрастови ограничения за участие?

Има - трябва да сте поне на 16 години. Тогава обаче ще трябва да убедите родителите си да подпишат една декларация, че ви пускат да участвате. Ако сте над 18 това не ви засяга, за Вас ограничението е да сте студент.
Декларацията можете да изтеглите от тук - ЛИНК.


Ако имате още въпроси - вижте целия списък на http://designweekend.co/faq или ни пишете.


Design WeekEnd 2019 - Дизайнът свързва!