Sales Ended

Design the illy can

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Bucharest

Bucharest

Romania

View Map

Event description

Description

Alătură-te marilor artiști care au semnat cutiile illy de-a lungul timpului și bucură-te de șansa de a beneficia de un curs de perfecționare în design la una dintre cele mai apreciate universități din Marea Britanie!

În perioada 21 octombrie – 11 decembrie 2016, illycaffè te invită să participi la cea de-a doua ediție a concursului „Design the illy can”. Dacă ești pasionat de artele vizuale, îți oferim posibilitatea să realizezi designul celor 20.000 de cutii de cafea illy care vor fi distribuite, în ediție limitată, în România anul viitor.

Creația ta va fi inclusă în illy art collection, o colecție de cești și cutii semnate pe parcursul a 20 de ani de mai mult de 80 de nume sonore din arta contemporană, precum: Michelangelo Pistoletto, Marina Abramovic, Anish Kapoor, James Rosenquist, William Kentridge, Yoko Ono și Gillo Dorfles.

În plus, câștigătorul marelui premiu va participa la cursul „Disruptive Market Innovation through Design”, organizat de Royal College of Arts UK în vara anului 2017, iar ocupanții locurilor II și III vor fi răsplătiți cu produse illycaffè. Lucrările premiate vor fi expuse, de asemenea, într-o expoziție organizată la finalul proiectului și dedicată celor mai bune compoziții înscrise în concurs.

Juriul din acest an este format din Carlo Bach, art & creative director illycaffè, Mihnea Ghilduș, designer de produs și fondator Dizainăr, Eugen Erhan, asist. univ. drd. al Universității Naționale de Arte din București, Magda Sficlea, prof. univ. dr. la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iași, și Ciprian Mihnea, lector univ. dr. al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca.

Trimite lucrarea ta la adresa designtheillycan@probrands.ro până la data de 11 decembrie 2016 pentru a intra în competiție. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina: www.probrands.ro/designtheillycan/. Informații despre prima ediție și lucrările premiate în cadrul ei pot fi accesate la următorul link: http://www.probrands.ro/016-design-the-illy-can.html.

Succes!

Date and Time

Location

Bucharest

Bucharest

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved