Unavailable

Design Conf 2017 - дизайн конференция и бизнес феър

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sevlievo

Дом на културата "Мара Белчева"

5400 Севлиево

Bulgaria

View Map

Event description

Description

Design Conf 2017 е все по-близо, а тази година ние искаме да знаем повече.


Отново Ви очакват опитни лектори и интересни лекции, както и познатият ви формат от първия Design WeekEnd, с нови допълнея.

В програмата на Design Conf 2017 също така ще намерите и дискусии, изложба на творци от региона както и изложение на водещи фирми в сферата на образоватието.

Очакваме ви в град Севлиево, центъра на България, в сградата на Дом на културата "Мара Белчева" на 28. и 29. октомври.


Тази есен отново заедно ще се потопим в магията на живите събития. За да сме Ви максимално полезни, в допълнение на вече станалите традиция за нас лекции от професионалисти, в Design Conf 2017 въвеждаме и елемента “бизнес феър”.

Чрез този тип изложение в дните на конференцията Ви предоставяме възможност да се срещнете с водещи български фирми, да планирате свое обучение или дори да откриете своята позиция за стаж или работа.


Двудневната конференция съдържа 14 лекции на разнообразни теми, дискусия, както и едночасов Lightning Talks панел, където Вие - участниците, имате възможност в рамките на до 7 минути да представите свои микро-лекции в края на съботния ден.

Част от темите, които заедно ще засегнем в лекциите по време на Design Conf 2017 се отнасят до силно специфични неща, като например гридове или дизайн системи, но също така сме оставили място и за основите на дизайна - цвят, композиция, изображения и типография.

С огромно удоволствие в програмата включихме и теми, силно полезни на модерния творец, засягащи общуването и разбирането между хората, а също така и такива, представящи модерни инструменти за самопромотиране, достъпни до дизайнерите.


В допълнение на лекциите, тази година отново планираме да ви включим в игри и занимания по време на почивките и във времето извън залата, а за подходящ творчески завършек на съботния ден, при подходящи метереологични условия, подготвяме отворена open-air изложба в парка пред залата, на която да представим творбите на местни творци пред вас, участниците, а също и пред жителите и гостите на града.


FAQs

Как мога да се свържа с огранизатора?

Ако имате някакви запитвания, изпратете ни ги на info@designweekend.co.


Трябва ли да си нося принтиран билет?

Не е задължително да носите принтиран билет, можете да ни покажете своя билет от телефон, таблет или друго устройство.


Трябва ли да си нося лаптоп?

Смятаме, че една тетрадка би ви била достатъчна, но ако прецените можете да си донесете лаптоп. Все пак имайте предвид да е добре зареден, тъй като няма да има осигурено допълнително захранване за вашите устройства.

Date and Time

Location

Sevlievo

Дом на културата "Мара Белчева"

5400 Севлиево

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved