€71.39 – €95.59

Derde editie fotografen en trouwbranche bijeenkomst

Actions and Detail Panel

From €71.39

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Landtgoed

Berkendijk 10

8141 RD Heino

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
Netwerk evenement voor (bruids)fotografen en collega's die werkzaam zijn in de trouwbranche.

About this Event

Een ticket geeft recht op entree, een lunch, het luisteren naar inspirerende sprekers, gratis toiletbezoek, parkeren, een stempelkaart plus de hele dag koffie, thee en wat lekkers. Een ticket kost € 59,00 ex. btw.

==

Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 23 oktober 2021 bij Landtgoed in Heino (nabij Zwolle). De inloop start om 10.30 uur en het einde van de dag is rond 17.30 uur. Hoofdsponsor van dit evenement is Colorwood Photo B.V., subsponsoring door Sony en Profoto.

==

Programma:

Presentatie door Elsbeth Teeling - Mom You Can:  “Je leest zoveel negatieve berichten over de combinatie van werk en moederschap, terwijl de praktijk vaker het tegendeel bewijst. Het beste wat je carrière kan overkomen is kinderen krijgen. Ouders ervaren dat ze beter kunnen plannen, creatiever worden, meer gefocust zijn en betere keuzes maken.” Voor Mom You Can interviewde Elsbeth tientallen vrouwen die gelukkig zijn in werk en moederschap, en ze dook in onderzoek en psychologie. Ze ontdekte negen succesfactoren die voor een uitstekende balans tussen werk en moederschap zorgen. Zo word je niet alleen een gelukkiger moeder, maar ook een gelukkiger werknemer of ondernemer. En deze negen succesfactoren bespreekt Elsbeth in haar lezing.

Presentatie Natuurlijk licht: Ik ben Willie Kers, Natuurlijk licht fotograaf & coach met een enorme fascinatie voor prachtig licht. Als klein meisje kon ik uren verdwalen in de schilderijen van de grootmeesters zoals Rembrandt, Vermeer, Monet, Turner en Van Gogh. Nu ik "groot" ben, is die fascinatie alleen maar groter geworden. Schilderen kan ik helaas niet. Maar gelukkig is mijn camera als kwast daarvoor in de plaats gekomen. En met mijn camera leg ik graag de wereld vast zoals ik deze zie. Als een prachtige plek waar alles mogelijk is zolang je maar durft te dromen. Vol met warme kleuren, supermooi licht en een flinke snuf "magie" van de Meesterschilders

Bij elke subsessie is er beperkt plek. Je hoeft niet perse een subsessie te volgen, lekker netwerken of relaxen kan ook!

Subsessie: signeer sessie Elsbeth Teeling;

Subsessie: Luminar en Lightroom door Jan Haitsma;

Subsessie: Shootzilla - door Christiaan de Groot;

Subsessie: Speeddating, kennismaken met nieuwe collega's;

Subsessie: Branding - door Yvonne Lagewaard

Subsessie: Light Shaping - door Profoto.

==

Muziek bij aanvang en tijdens de lunch door Deventer stadstroubadour Maarten van Veen.

==

Aan het eind van dit event worden er toffe prijzen verloot waaronder een Profoto C1 Plus t.w.v. € 299,- een voucher t.w.v. € 250,- voor een workshop of training bij Peter Lammers en een gratis demo album van KoyLab.

==

Er is een marktplein met o.a. de volgende bedrijven: Colorwood Photo B.V., KoyLab, iBeeld, Sony, Profoto, Digidiaal, Shootzilla, Bruidmedia, YourWeddingPhotos - workshops & trainingen.

==

Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden overgedragen of worden geannuleerd. Tijdens dit evenement worden er foto's en/of video opnames gemaakt. Bij deelname aan dit evenement ga je akkoord met eventuele publicatie van beelden. 


		Derde editie fotografen en trouwbranche bijeenkomst image
Share with friends

Date and Time

Location

Landtgoed

Berkendijk 10

8141 RD Heino

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved