Free

Den store Aksjekvelden - Trondheim

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Clarion Hotel Trondheim

Brattørkaia 11

7010 Trondheim

Norway

View Map

Event description

Description

Mandag 23. september kl 17:00 - 21:00 inviterer AksjeNorge sammen med samarbeidspartnere til Den store aksjekvelden 2019.

Den store aksjekvelden er et årlig arrangement der du får muligheten til å høre de beste ekspertene presentere det meste av aktuelt aksjestoff gjennom høsten.

I løpet av kvelden får du alt fra generelle investeringsråd, til globale trender, utvalgte sektorer og ekspertenes egne aksjetips. det blir bærekraft og sektorer og ikke minst: Det blir også pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. I en av pausene blir det svært enkel bevertning (muligens en wrap eller sandwich) og kaffe/vann.

Våre samarbeidspartnere til dette arrangementet er:

DNB, Pareto, Holberg Fondene, Nordea, ODIN Forvaltning, SpareBank 1, SKAGEN fondene, Alfred Berg og Oslo Børs. Besøk dem alle i utstillingsområdet. Benytt anledningen til å få gode svar fra en ekspert.

Påmelding:

Bruk linken på denne siden "REGISTER". Det er gratis deltagelse, sponset av våre samarbeidspartnere tilstede på arrangementet.

Deltagerlister:

Vi offentliggjør ikke deltagerlisten, men dersom du har mottatt invitasjon med en unik link via en av AksjeNorges samarbeidspartnere til denne nettsiden/appen, vil denne samarbeidspartneren få listen over deltagere som er meldt på via denne unike linken.

PROGRAM

17:00 Utstillingsområdet åpner

17:30 Start med forederagene - del 1:

 • Velkommen – Kristin Skaug, AksjeNorge
 • Fornuft og følelser– Martin Graftås, ODIN Forvaltning
 • Kort om Aksjesparekonto – Kristin Skaug, AksjeNorge
 • High yield og obligasjoner - Alfred Berg
 • Lønnsomme aksjer etter 10 år – tid for aktive fond? – Pål Bergskaug, SKAGEN Fondene

18:25 - 18:45 -- Pause –

18:45 Start - del 2:

 • Oslo Børs 200 år og nye veier med ny eier– Geir Harald Aase, Oslo Børs
 • Kan norske norske bærekraftsaksjer levere? – Robert Næss, Nordea Fondene
 • Grønne investeringer i Norden – Øyvind Fjell, DNB Asset Management
 • Vekstmarkedene - Kjetil Melkevik, Holberg Fondene

19:40 - 19:55 -- Pause –

19:55 Start på siste del - del 3:

 • Konkrete fondstips – Pål Bergskaug, SKAGEN Fondene
 • Konkrete fondstips – Kjetil Melkevik, Holberg Fondene
 • Konkrete fonds- og aksjetips – Robert Næss, Nordea
 • Konkrete aksjetips/sektorvalg - Paul Harper, DNB Markets
 • Konkrete aksjetips/sektorvalg - Pareto securities

21:00 Programmet er ferdig. Vi takker for besøket - vel hjem!


Lær mer om aksjer og aksjefond:

På nettsidene til AksjeNorge finner du nyttig informasjon om hvordan komme igang med sparingen. Nettsiden er http://www.aksjenorge.no Ellers anbefaler vi virkelig å se de 8 kortfilemene om hva aksjer er og hvordan aksjemarkedet fungerer: http://aksjenorge.no/aksjesparing/aksjemarkedet-pa-minutter/


Vanlige spørsmål:

Kan jeg stille spørsmål til foredragsholderene?

Ja, i pausene kan du i utstillingsområdet møte både foredragsholdere og representanter fra våre samarbeidspartnere som er banker, forvaltere, analytikere, meglere, rådgivere m.fl.

Serveres det mat og drikke ?

Ja, i en pause blir det enkel bevertning (liten wrap eller sandwich) og kaffe/vann. Vi anbefaler allikevel våre deltagere å få i seg en liten matbit i forkant av eventet. Vi tilstreber å servere mat hensyntatt de vanligste allergiene.

Kan jeg ta med en venn?

Ja. Dette arrangementet er gratis men vi setter stor pris på at vennen melder seg på separat slik at vi lettere kan oppdatere alle om program, påmeldingstips m.m. Har du lyst å melde på en venn i etterkant men klarer ikke selv, send en e-post til post@aksjenorge.no

Plassbilletter?

Nei, det er ikke plassreservasjoner. Bruker du dog rullestol, avsetter vi plass til dette selvsagt. Har du spesielt behov for å sitte svært nærme pga. rullestol, hørsel eller syn, pleier ikke dette å være et problem. Gi eventuelt gjerne beskjed på forhånd til post@aksjenorge.no

Jeg kan ikke komme allikevel, hvordan melder jeg meg av?

Hvis du har lastet ned EventBrite-appen og lagret en profil med din mail-adresse (anbefales), finner du her billetten din (som du forøvrig ikke trenger å vise). På samme sted kan du melde deg av. Alternativt: Send en e-post til post@aksjenorge.no Viktig at du melder deg av hvis det ikke passer, slik at andre kan få plassen.

Jeg savner spesielle navn eller forvaltere/analtyikere på scenen

Vi i AksjeNorge er svært takknemlige for våre samarbeidspartnere som både sponser men også sender sine eksperter til denne gratis-kvelden fullspekket med gode råd og mye ekspertise.Hvis det er eksperter eller selskaper du gjerne skulle ha sett på scenen eller i utstillingsområdet, men som du ikke finner, er det i hovedsak fordi de ikke har meldt seg på.

Share with friends

Date and Time

Location

Clarion Hotel Trondheim

Brattørkaia 11

7010 Trondheim

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved