Sold Out

Den store aksjekvelden i Tromsø

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Scandic Ishavshotel

Fredrik Langesgate 2

9008 Tromsø

Norway

View Map

Event description

Description

Mandag 15. oktober kl 17:00 - 21:00 inviterer AksjeNorge sammen med samarbeidspartnere til Den store aksjekvelden 2018.

Den store aksjekvelden er et årlig arrangement der du får muligheten til å høre de beste ekspertene presentere det meste av aktuelt aksjestoff gjennom høsten.

I løpet av kvelden får du alt fra generelle investeringsråd, til globale trender, utvalgte sektorer og ekspertenes egne aksjetips. Det blir også pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. I en av pausene blir det enkel bevertning (wrap eller sandwich) og kaffe/vann. Vi anbefaler allikevel å spise på forhånd.

Våre samarbeidspartnere er:

DNB, Pareto, Holberg Fondene, Skagen fondene, Nordea, Nordnet, Odin Forvaltning, SpareBank 1, Skagen fondene, Noon Invest, Oslo Børs og VPS. Besøk dem alle i Utstillingsområdet. Benytt anledningen til å få gode svar fra en ekspert.

Program:

17:00 Utstillingsområdet åpner

17:00 NYTT I ÅR: Mini-seminar for nybegynnere; Lær om aksjer og aksjefond (20 minutter)

17:30 Del 1:

Velkommen – Kristin Skaug, AksjeNorge

Makrobildet - Sigrid Wilter Slørstad, Nordea

Det finnes ingen gratis lunsj – Martin Graftås, ODIN Forvaltning

Økonomiske tyngdelover og vekstmarkedene - Kjetil Melkevik, Holberg Fondene

18:25 -- Pause –

18:45 Del 2:

Årets beste sparetips med skattevri (Aksjesparekonto)- Kristin Skaug, AksjeNorge

Invester med proffene – Ole-Andreas Brødreskift, SKAGEN Fondene

Investeringer i fremtidens miljøteknologi - Jon Sigurdsen, DNB Asset Management

19:45 -- Pause –

20:05 Del 3 -

Vi starter med en Kahoot! (sjekk www.kahoot.it) - Bokpremier fra Hegnar Bok

Praktiske tips til aksje- og fondsinvestorer - Karl Oscar Strøm, Pareto Securities

Aksjetips og slik handler jeg - Mads Johansen, Nordnet

3 konkrete aksjetips og en sektor - Paul Harper, DNB Markets

Kl 21:00: Arrangementet avsluttes.


Lær mer om aksjer og aksjefond:

På nettsidene til AksjeNorge finner du nyttig informasjon om hvordan komme igang med sparingen. Nettsiden er http://www.aksjenorge.no Ellers anbefaler vi virkelig å se de 8 kortfileme om hva aksjer er og hvordan aksjemarkedet fungerer: http://aksjenorge.no/aksjesparing/aksjemarkedet-pa-minutter/

Påmelding:

Bruk linken på denne siden "Register". Det er gratis deltagelse, sponset av våre samarbeidspartnere tilstede på arrangementet.


Vanlige spørsmål:

Kan jeg stille spørsmål til foredragsholderene?

Ja, i pausene kan du i utstillingsområdet møte både foredragsholdere og representanter fra våre samarbeidspartnere som er banker, forvaltere, analytikere, meglere, rådgivere m.fl.

Serveres det mat og drikke ?

Ja, i en pause blir det enkel bevertning (wrap eller sandwich) og kaffe/vann. Vi anbefaler allikevel våre deltagere å få i seg en liten matbit i forkant av eventet. Vi tilstreber å servere mat hensyntatt de vanligste allergiene.

Kan jeg ta med en venn?

Ja. Dette arrangementet er gratis men vi setter stor pris på at vennen melder seg på separat slik at vi lettere kan oppdatere alle om program, påmeldingstips m.m. Har du lyst å melde på en venn i etterkant men klarer ikke selv, send en e-post til post@aksjenorge.no

Plassbilletter?

Nei, det er ikke plassreservasjoner. Bruker du dog rullestol, avsetter vi plass til dette selvsagt. Har du spesielt behov for å sitte svært nærme pga. rullestol, hørsel eller syn, pleier ikke dette å være et problem. Gi eventuelt gjerne beskjed på forhånd til post@aksjenorge.no

Jeg kan ikke komme allikevel, hvordan melder jeg meg av?

Hvis du har lastet ned EventBrite-appen og lagret en profil med din mail-adresse, finner du her billetten din (som du forøvrig ikke trenger å vise). På samme sted kan du melde deg av. Alternativt: Send en e-post til post@aksjenorge.no Viktig at du melder deg av hvis det ikke passer slik at andre kan få plassen.

Jeg savner spesielle navn eller forvaltere/analtyikere på scenen

Vi i AksjeNorge er svært takknemlige for våre samarbeidspartnere som både sponser men også sender some eksperter til denne gratis-kvelden fullspekket med gode råd og mye ekspertise.Hvis det er eksperter eller selskaper du gjerne skulle ha sett på scenen eller i utstillingsområdet, men som du ikke finner, er det i hovedsak fordi de ikke har meldt seg på. Selskapspresentasjoner er tatt ut av programmet i år basert på svar på undersøkelse fra ifjor.

Share with friends

Date and Time

Location

Scandic Ishavshotel

Fredrik Langesgate 2

9008 Tromsø

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved