Free

Den store aksjekvelden i Oslo

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Folketeateret

21-23 Storgata

0184 Sentrum

Norway

View Map

Event description

Description

Mandag 5. november kl 17:00 - 21:00 inviterer AksjeNorge sammen med samarbeidspartnere til Den store aksjekvelden 2018.

Den store aksjekvelden er et årlig arrangement der du får muligheten til å høre de beste ekspertene presentere det meste av aktuelt aksjestoff gjennom høsten.

I løpet av kvelden får du alt fra generelle investeringsråd, til globale trender, utvalgte sektorer og ekspertenes egne aksjetips. Det blir også pauser med mulighet til å møte de ulike deltakerne på stand. Baren på Foleteateret vil være åpen og det blir salg av drikke der. Det vil serveres kaffe og vann. Vi anbefaler våre deltagere å spise middag på forhånd. Det er mange gode spisesteder i Folketeater-passasjen.

Våre samarbeidspartnere er:

DNB, Pareto, Holberg Fondene, Skagen fondene, Nordea, Nordnet, Odin Forvaltning, Sparebank 1, Skagen fondene, Noon Invest, Oslo Børs og VPS. Besøk dem alle i Utstillingsområdet. Benytt anledningen til å få gode svar fra en ekspert.


Program:

17:00 Utstillingsområdet åpner

17:30 Del 1:

Velkommen – Kristin Skaug, AksjeNorge

Makrobildet - Leif-Rune H. Rein, Nordea

Det finnes ingen gratis lunsj – Martin Graftås, ODIN Forvaltning

Økonomiske tyngdelover og vekstmarkedene - Kjetil Melkevik, Holberg Fondene

18:35 -- Pause –

18:55 Del 2:

Invester med proffene – Pål Bergskaug, SKAGEN Fondene

Det egentlig indeksforvaltning handler om - Jon Nerseth, Noon Invest

Investeringer i fremtidens miljøteknologi - Jon Sigurdsen, DNB Asset Management

Praktiske tips til aksje- og fondsinvestorer - Karl Oscar Strøm, Pareto Securities

19:40 -- Pause –

20:00 Del 3 - (starter med en Kahoot!)

Aksjetips og slik handler jeg - Mads Johansen, Nordnet

3 konkrete aksjetips og en sektor - Annonseres snart, Nordea

3 konkrete aksjetips og en sektor - Paul Harper, DNB Markets

Kl 21:00: Arrangementet avsluttes.


Lær mer om aksjer og aksjefond:

På nettsidene til AksjeNorge finner du nyttig informasjon om hvordan komme igang med sparingen. Nettsiden er http://www.aksjenorge.no Ellers anbefaler vi virkelig å se de 8 kortfileme om hva aksjer er og hvordan aksjemarkedet fungerer: http://aksjenorge.no/aksjesparing/aksjemarkedet-pa-minutter/

Påmelding:

Bruk linken på denne siden "Buy tickets". Det er gratis deltagelse, sponset av våre samarbeidspartnere tilstede på arrangementet. Er du student, vennligst velg denne billettypen. Vi vil forsøke å lage noe ekstra for dere.


Vanlige spørsmål:

Kan jeg stille spørsmål til foredragsholderene?

Ja, i pausene kan du i utstillingsområdet møte både foredragsholdere og representanter fra våre samarbeidspartnere som er banker, forvaltere, analytikere, meglere, rådgivere m.fl.

Serveres det mat og drikke ?

Baren på Foketeateret vil være åpen og vil selge drikke. Kaffe og vann vil serveres i pausene. Vi anbefaler våre deltagere å få i seg en matbit i forkant av eventet. I Folketeaterpassasjen finner du mange gode spisesteder.

Kan jeg ta med en venn?

Ja. Dette arrangementet er gratis men vi setter stor pris på at vennen melder seg på separat slik at vi lettere kan oppdatere alle om program, påmeldingstips m.m. Har du lyst å melde på en venn i etterkant men klarer ikke selv, send en e-post til post@aksjenorge.no

Plassbilletter?

Nei, det er ikke plassreservasjoner. Bruker du rullestol, avsetter vi plass til dette selvsagt, men det må vi vite om på forhånd. Folketeateret er gammelt og har kun plass til 2 rullestoler, av den gamle smale sorten. Så har du spesielt behov pga. rullestol, hørsel eller syn, vennligst gi beskjed på forhånd til post@aksjenorge.no

Jeg kan ikke komme allikevel, hvordan melder jeg meg av?

Hvis du har lastet ned EventBrite-appen og lagret en profil med din mail-adresse, finner du her billetten din (som du forøvrig ikke trenger å vise). På samme sted kan du melde deg av. Alternativt: Send en e-post til post@aksjenorge.no Viktig at du melder deg av hvis det ikke passer slik at andre kan få plassen.

Jeg savner spesielle navn eller forvaltere/analtyikere på scenen

Vi i AksjeNorge er svært takknemlige for våre samarbeidspartnere som både sponser men også sender some eksperter til denne gratis-kvelden fullspekket med gode råd og mye ekspertise.Hvis det er eksperter eller selskaper du gjerne skulle ha sett på scenen eller i utstillingsområdet, men som du ikke finner, er det i hovedsak fordi de ikke har meldt seg på. Selskapspresentasjoner er tatt ut av programmet i år basert på svar på undersøkelse fra ifjor.

Share with friends

Date and Time

Location

Folketeateret

21-23 Storgata

0184 Sentrum

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved