Gratis

Den Stora Kurvan konferens 2019

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Backa Teater

1C Lärdomsgatan

417 56 Lindholmen

Sweden

Se karta

Event description
Om hur vi förverkligar hållbar mobilitet och hållbara transporter nu.

Eventdetaljer

Ta detta speciella tillfälle att delta i konferensen för ledare som vill arbeta snabbare mot hållbar mobilitet och hållbara transporter.

Mindre om teknik, mer om handlingskraft att svänga i tid. Spännande talare, stor workshop där alla hörs.

Vi ser fram emot att möta dig den 28 oktober 2019 tillsammans med andra ledare, politiker, forskare, konstnärer, innovatörer. På Backa Teater, Lindholmen i Göteborg.

Vi tror att intresset är stort så boka nu då vi har ett begränsat antal platser.

11.30 registrering.

12.00 Lunch och mingel. *

13.00 Introduktion och talare.

14.00 - 16.40 Workshop i fyra loopar. Reflektion, diskussion, presentation.

16.40 - 17.00 Summering.

- - - -

17.00 - 19 Samtal, mingel, snacks, dryck. *

*)Konferensen har skapats och genomförs ideellt av konferensarrangörerna i nätverket Den Stora Kurvan. Deltagandet är kostnadsfritt. Vegetarisk lunch och kaffe/fika, mm serveras under konferensen för 250:- som betalas vid ankomsten och registreringen. Mingelkvällen är valfri och snacks och dryck betalas i restaurangen.

Mer info:

En kurva innebär att byta riktning. Den svenska fordonsindustrin, mobilitetsföretagen och samhällsbyggarna kan bli ledande i omställning som behövs för att kunna resa och skicka saker mer hållbart. Vi är bra på teknik men behöver bli bättre på att genomföra lösningar. Och göra det fortare.

Hur kan ledare och stora organisationer navigera i en disruptiv era som den vi nu befinner oss i? Det är troligt att vårt linjära och långsamma sätt att jobba i organisationerna leder oss utför ett stup utan återvändo. Vi behöver ta tag i utmaningarna. Nu.

Vi lyfter fram de viktiga lärdomarna om HUR man gör det. Möt andra ledare, politiker, forskare, konstnärer, innovatörer. Konferensen Den Stora Kurvan 2019 är ett unikt tillfälle att inspireras, samtala och tänka nytt tillsammans. Lyssna på spännande talare, delta i en stor workshop där alla hörs. Handlingskraften och modet att svänga i tid är i fokus här. De tekniska lösningarna behandlas i andra forum.

Du kommer att få uppleva den kollektiva intelligensen och engagemanget under denna eftermiddag. I en konstruktiv workshop arbetar vi tillsammans kring frågeställningar och presenterar våra insikter och delar med oss av våra erfarenheter. Vår ambition är att du inspireras och lämnar dagen med en ny handlingskraft för att navigera in i den hållbara kurvan!

Välkommen,

Nätverket Den Stora Kurvan

Några av arrangörerna i nätverket Den Stora Kurvan; Gunilla Johansson Gyllenspetz, Tomas Holst, Björn Södahl, Sverker Alänge, Per Gyllenspetz.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

Backa Teater

1C Lärdomsgatan

417 56 Lindholmen

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved