Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Den Gröna Kapitalistdagen den 6:e december i Stockholm är den främsta konferensen för ledare i näringslivet som är intresserade av hur miljöfrågan påverkar deras verksamheter och skapar helt nya möjligheter att ta marknadsandelar och öka konkurrenskraften. I en värld där många resurser är ändliga, ökar priset på råvaror och pressen på att tänka helt nytt. Klimatfrågan är död och lågkonjunkturen gör att fokus hamnar på att tänka smart, inte grönt, även om effekten är densamma. Som en del av uppladdningen arrangerar Veckans Affärer ett frukostmöte i Växjö för presentera Näringslivets Miljörapport 2011 samt ge fler möjlighet att få inspiration, analys och konkreta exempel på hur andra gjort.

Den gröna kapitalismen (Växjö)

Bonnier Tidskrifter

Tuesday, November 15, 2011 from 7:30 AM to 10:00 AM (CET)

Den gröna kapitalismen (Växjö)

Ticket Information

Type End Quantity
Seminarium Ended Free  

Share Den gröna kapitalismen (Växjö)

Event Details

På bara några år har miljöfrågan gått från att handla om att reducera företagens påverkan på naturen för att minska riskerna, till att optimera företagens resursanvändning för att öka lönsamheten. Välkommen till ett frukostseminarium i Växjö när Veckans Affärer släpper "Näringslivets Miljörapport" om var miljöfrågan står idag och intervjuar några exempel på en ny grön kapitalism.

Registrera dig nu för att höra när inspirerande talare under ett intensivt seminarie delar med sig av konkreta exempel från deras egna organisationer. Programmet kommer bland annat ge nya insikter på följande områden:

  • Innovation - hör om hur naturen inspirerar till helt nya material och helt nytt tänkande när det gäller råvaroanvändning
  • Upplevelser - lyssna till hur några av de främsta inom besöksnäringen beskriver hur de tänkt för att tjäna pengar på sådant som vi inte värdesatt tidigare.
  • Läget i värden - årets upplaga av Näringslivets Miljörapport släpps först i Växjö och ger dig nya insikter om hur näringslivet uppfattar miljöfrågan idag.

Talare:
Förutom generösa möjligheter att nätverka med ledare från olika branscher och sektorer kommer deltagare att få lyssna på talare från bland annat PulpLabs, Sustainable Småland och Södra
. Moderator är Per Grankvist, författare och redaktör Veckans Affärer.

 

Vem bör delta?
Seminariet vänder sig till ledare i näringsliv och till skogsägare som arbetar med affärsutveckling, hållbarhet, miljö, och energi och som är intresserade av att få nya perspektiv och lyssna på konkreta exempel. Som deltagare får man ta del av hur företag som gjort arbetet med att aktivt arbeta smartare och hur det gett både direkta konkurrensfördelar och samtidigt bidragit till att minska deras kostnader.

 

Möjligheter till nätverkande:
Registrering från 07.30. Vi bjuder på frukost.

 

Huvudsponsor:

Södra

Have questions about Den gröna kapitalismen (Växjö)? Contact Bonnier Tidskrifter
Attendee List Sort by: Date
Show More

When & Where


Växjö konserthus
V. Esplanaden 10-14, Teaterparken
35106 Växjö
Sweden

Tuesday, November 15, 2011 from 7:30 AM to 10:00 AM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Bonnier Tidskrifter

Description of your organisation

  Contact the Organizer
Den gröna kapitalismen (Växjö)
Things to do in Växj Business
KÖPVILLKOR: En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Biljetten kan dock överlåtas till annan. Förlorad biljett ersätts inte. Biljetter får endast köpas för personligt bruk och får ej användas i kommersiellt syfte. Det innebär att biljetten inte får säljas vidare eller erbjudas i tävlingar, eller i samband med erbjudande av annan produkt eller tjänst utan skriftligt medgivande från Bonnier Tidskrifter.

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.