Free

Den ensamma marknadsföraren – inte längre

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

IHM Business School AB

39 Warfvinges väg

112 51 Stockholm

Sweden

View Map

Event description

Description

För många av oss marknadsförare kan det ibland kännas lite ensamt att hantera den stora mängden utmaningar vi ställs inför. Stora som små. I vissa fall hanteras marknadsfunktionen av en eller ett fåtal medarbetare. I andra fall fler, men det kan ändå uppstå en avsaknad av ett professionellt strategiskt bollplank. Någon som är erfaren och som känner dina yrkesutmaningar. Någon som kan hjälpa till att sortera i frågorna så att du kan argumentera för dina planer. Både uppåt och inåt i organisationen.

Känner du igen dig?

IHM:s marknadsföringslärare är erfarna och pedagogiska. De lyssnar och stödjer många olika sorters marknadsförare, varje dag (tex marknadsdirektörer, projektledare, produktägare, kommunikatörer m.fl.). Tänk dig en situation där du har tillgång en extern, objektiv sakkunnig samtalspartner som du kan utnyttja för att diskutera just dina frågor som bränner, här och nu.

Kom till oss på IHM och diskutera marknadsförarens yrkesroll, utmaningar och hinder vi stöter på, samt möjligheter vi ser, men inte vill missa. Se det som en provkörning av ett strategiskt bollplank. En test av en ”side-kick” som du kanske inte visst att du behövde.

Seminariet leds av Calle Peyron. Mind Your Brand AB, IHM lärare inom marknadsföring, varumärke och marknadskommunikation. Över 20 års erfarenhet från konsultuppdrag inom stora och små ägarledda företag, organisationer, myndigheter och fackförbund.

Som deltagare får du ta del av data från undersökningar i hur andra marknadsförare upplever sin arbetssituation, dela med dig av dina egna ”heta potatisar” och få några exempel på metoder för att kanske jobba ännu lite smartare.


Vi bjuder på kaffe och frukostfrallor.

Har du frågor? Kontakta sara.ronnqvist@ihm.se

Varmt välkommen!

Share with friends

Date and Time

Location

IHM Business School AB

39 Warfvinges väg

112 51 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved