Sales Ended

Decembarski sastanak - Office365 Administracija

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Banja Luka College

Miloša Obilića 30

Prizemlje, Informatički Kabinet 2

78000 Banja Luka

Bosnia and Herzegovina

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Napomena: Sastanak je u prostorijama BLC-a (Banja Luka College) - prizemlje, Informatički Kabinet 2 - http://www.so.blc.edu.ba/vt/prizemlje_okolina.html.

Tema: Office365 Administracija

Sve što ste željeli da znate o administraciji Office365, a niste smjeli da pitate. Kroz predavanje ćemo prikazati većinu servisa koje nudi Office365 Enterprise plan E3. Kako se radi administracija korisnika, domene, Exchange, Skype for Business, Share Point, Teams... Sve na jednom mjestu.

Predavač: Omar Kudovic, Microsoft BiH

Zaposlen u Microsoft BiH na mjestu PSE Solutions Manager. Posjeduje iskustvo preko dvadeset godina, u kojem je većinu vremena proveo na instalacijama i integracijama Exchange Server i OCS, Lync, Skype4B platformi. Posljednjih nekoliko godina aktivno radi na raznim projektima implementacije rješenja za Lync Server 2013 / Skype For Business / Exchange u poslovnom okruženju. Svoja iskustva predstavljao je na Microsoft Network, Microsoft Community Conference, Microsoft TechDays, KulenDayz, Indeed Bulgaria, #Tarabica, ATD i Sinergija konferencijama. Također je aktivan član MS Community BiH i lider "NewOffice" user grupe. Od 2013. tri puta nagrađen od strane Microsoft s MVP titulom za Skype For Business. U privatnom životu bavi se Hi Fi, piše recenzije o vinima, sluša rockabilly i veliki kolekcionar muzike.

https://www.facebook.com/events/1746996295624773/

Share with friends

Date and Time

Location

Banja Luka College

Miloša Obilića 30

Prizemlje, Informatički Kabinet 2

78000 Banja Luka

Bosnia and Herzegovina

View Map

Save This Event

Event Saved