Sales Ended

De Warme Wereld-Wijzer

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Heerlijckyt van Elsmeren

2 Weg op Halen

3450 Geetbets

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

In het kader van de Warmste Week zullen twintig geëngageerde deelnemers van zondag 16 tot dinsdag 18 december samen meer dan 80 boeken lezen over en voor een duurzame wereld. Zij worden hierin begeleid door Peter Plusquin, expert in snellezen, die hen de SmartReading® methode zal bijbrengen. De opbrengst van deze leesmarathon gaat naar De Landgenoten, een coöperatieve die landbouwgrond opkoopt en verhuurt aan bioboeren.

Op dinsdagavond 18 december sluiten we de leesmarathon af met ons avondevent: de Warme Wereld-Wijzer. Hierbij zullen de snellezers de opgedane kennis en inzichten delen en aftoetsen met enkele auteurs en een honderdtal aanwezigen. Dit is een éénmalige opzet en jij kan hierbij zijn!


Meer over ons avondevent: de Warme Wereld-Wijzer

Voor wie?
Deze avond is toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in alle aspecten rondom een duurzame wereld. Heb je zin in een inspirerend (netwerk)moment dat je deelt met een 100 tal andere aanwezigen? En wens je graag jouw steentje bij te dragen? Dan zit je hier helemaal goed! De avond zal interactief verlopen. Aanwezig zijn alvast de 20 deelnemers die hun opleiding snellezen (volgens de SmartReading Methode) afronden, enkele auteurs en... jij? De avond wordt in goede banen geleid door een facilitator, zodat we jou garanderen dat dit een interessante, leerzame en vooral inspirerende avond wordt.

Door wie?
De Heerlijckyt van Elsmeren, Peter Plusquin en Hade Bamps van Levuur slaan de handen in elkaar om de positieve beweging naar maatschappelijke duurzaamheid kracht bij te zetten. Peter als expert in snellezen en vanuit zijn verlangen om wezenlijk bij te dragen aan het grotere geheel. De Heerlijckyt met de kracht van de plek, om ruimte en tijd te geven aan wat wil ontstaan. Hade Bamps zal de avond in goede banen leiden. Met haar uitgebreide ervaring in het begeleiden en faciliteren van groepen, en haar deskundigheid, is zij hiervoor de geknipte persoon.

Tot snel!Share with friends

Date and Time

Location

De Heerlijckyt van Elsmeren

2 Weg op Halen

3450 Geetbets

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved