Free

De Moderne Digitale Werkplek, een voormiddag vol innovatie.

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

TIO3 - Event Location & Business Center

60 Rue Oscar Delghust

9600 Renaix

Belgium

View Map

Event description
Direct organiseert op 19 Maart een voormiddag gevuld met kennisdeling omtrent digitaal innoveren, totale cyberveiligheid en productiviteit.

About this Event

Een voormiddag waarin we samen een ontdekkingstocht maken naar de toekomst van werkplekken. Je leert er waarom digitaal innoveren totaal niet complex is, hoe je makkelijk cyberveiligheid garandeert en onmiddellijk productiviteit kan boosten binnen jouw onderneming. Hapklaar, relevant en meteen inzetbaar. Reserveer nu een gratis zitje met ontbijt inbegrepen en verzeker je van een plaats tijdens dit uniek evenement georganiseerd in het TIO3 gebouw te Ronse.

Op 19 maart is het zover!

Op 19 maart ontdekken we aan de hand van een “dag in het leven van..” de werkplek van de toekomst. Drie ervaren gidsen nemen je mee doorheen een uiteenzetting van alle productiviteitstools die Microsoft te bieden heeft. Na een uitgebreid ontbijt en verwelkoming beginnen we aan de leerrijke voormiddag. We doen een uiteenzetting van deze nabije toekomst aan de hand van 3 concrete onderwerpen die impact hebben op jouw productiviteit, samenwerking en veiligheid.

Wat maakt ons evenement nu zo uniek?

We stellen elk onderwerp aan je voor op een unieke wijze. Hierbij stellen de drie experts echte use cases voor met voorbeelden van ondernemingen die deze innovaties toepasten. Beleef mee hoe de CEO, een IT Manager en een bediende deze nieuwe manier van werken ervaart en waarom de onmiddellijk verhoogde productiviteit, veiligheid en innovatie geen marketingpraatje is. Echte verhalen, echte resultaten.

Twijfel je nog?

Vijf redenen waarom ook jij aanwezig moet zijn:

1. Een kennismakingsmoment kan je beter helpen begrijpen hoe de werkplek van de toekomst ontworpen is om jouw onderneming te optimaliseren. Ontdek hoe je nu écht digitaal transformeert.

2. Krijg gratis onmiddellijk inzetbare inzichten om jouw onderneming een boost te geven op vlak van collaboratie en productiviteit.

3. Optimaliseer samenwerking in je werkplek via duidelijke voorbeelden en tips van digitale koplopers.

4. Complete digitale beveiliging binnen de moderne werkplek is niet onmogelijk, over complex of veel te duur. Onze experts tonen jou enkele best practices en handige praktijkvoorbeelden.

5. Beleef hoe de CEO, een IT Manager en een bediende de nieuwe manier van werken ervaart en waarom onmiddellijk verhoogde productiviteit, veiligheid en innovatie geen marketingpraatje is. Echte verhalen, echte resultaten. Hapklaar, relevant en meteen inzetbare inzichten.

Reserveer nu je gratis plaats

Wacht niet te lang, plaatsen zijn beperkt.

Klik op de knop en schrijf je in of contacteer ons om een plaats te veroveren op 19 maart.

Lees meer over ons op www.direct.eu

Bij vragen over het evenement kan je Thomas Mostrey bereiken op thomas.mostrey@direct.eu

Share with friends

Date and Time

Location

TIO3 - Event Location & Business Center

60 Rue Oscar Delghust

9600 Renaix

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved