De Kracht van de Adem

Actions Panel

De Kracht van de Adem

De Kracht van de Adem. Vergroot je bewustzijn van jezelf, verbind je lichaam en geest en verbeter je gezondheid!

By Ademwerk Groningen

When and where

Date and time

Tuesday, June 20 · 7:30 - 9:30pm CEST

Location

Lutherse Kerk Groningen 23 Haddingestraat 9711 KC Groningen Netherlands

Refund Policy

No Refunds

About this event

  • 2 hours
  • Mobile eTicket

DE KRACHT VAN DE ADEM is een live adem event, georganiseerd door Ademwerk Groningen van Wendy Idzenga en Floor Duursma -Wolters.

PROGRAMMA:

Ademen doen we natuurlijk allemaal al...maar tijdens dit event leer je schakelen tussen verschillende ademstijlen en leer je de adem te gebruiken om meer in verbinding te komen met jezelf. We gaan van intens-actief naar ontspannen-dieper bewust. Met een intense ademhaling wordt release van spanning mogelijk. En in de diepere lagen van ontspanning kan je lichaam herstellen en versterken. Je voelt direct tijdens de sessie de invloed die je ademhaling heeft op je eigen fysieke en mentale gesteldheid. Bewust ademen brengt je namelijk in verbinding met jezelf én met de wereld om je heen!

Inloop Lutherse Kerk is vanaf 19:15. We beginnen om 19:30. Afsluiting van de sessie is om 21:30 (met thee als je wilt:). Neem graag een eigen yogamat, (meditatie)kussen, dekentje en waterfles mee, zodat je kunt zitten of liggen en tussendoor als nodig wat kunt drinken.

POSITIEVE EFFECTEN?

*Vergroting van je bewustzijn van lichaam en geest. Je ervaart hoe deze samenwerken!

*Meer verbinding met jezelf en je omgeving & toename van vertrouwen in jezelf.

* Concrete ademtechnieken mee naar huis die je in de toekomst toe kunt passen in je dagelijks leven.

Let op: deze live ademsessie is in principe voor iedereen. Maar, ben je zwanger of heb je een aandoening aan je hart of vatenstelsel, overleg dan eerst even met je huisarts.

LOCATIE

Dit event vindt plaats in de Lutherse Kerk in Groningen in een prachtige, stille ruimte. De plek waar je je bevindt is namelijk van grote invloed op de staat waarin je lichaam verkeert! Hoe meer je kunt ontspannen, hoe beter je een ervaring toe kunt laten, hoe groter het positieve effect van ademen is:)

About the organizer

Organized by
Ademwerk Groningen

Wendy Idzenga en Floor Duursma-Wolters zijn de founders van Ademwerk Groningen. Doel van Ademwerk Groningen is om ademwerk bij zo veel mogelijk mensen bekend te maken. Omdat bewust werken met de adem heel veel gezondheidsvoordelen brengt. Het zorgt voor meer ontspanning, meer energie, een groter bewustzijn van jezelf en daardoor betere zorg voor jou zelf! Bij de groepsevents van Ademwerk Groningen staat het samen ademen, het samen leren centraal. Zodat je in een veilige setting kunt groeien naar meer bewustzijn van de invloed van je adem en meer bewustzijn van jezelf!

De locaties van de Ademwerk Groningen events hebben altijd iets extra moois en fijns. Een kerk, een yurt, een buitenplaats. Omdat de omgeving van grote invloed is op hoe je je voelt en je openheid om iets nieuws te kunnen ervaren:)