De impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal van organisaties

Actions Panel

De impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal van organisaties

Tijdens dit webinar kijken we naar de impact van COVID-19 op het menselijk kapitaal in onze organisaties – tijdens én na de coronacrisis.

When and where

Date and time

Location

Online

Refund Policy

About this event

We baseren ons op de resultaten van een grootschalige enquête bij 1241 bedrijfsleiders en HR-professionals om een zicht te krijgen op de impact die COVID-19 volgens hen had op hun organisatie en werknemers.

We bespreken de uitdagingen die zich stelden en de maatregelen die men nam. We staan stil bij het thuiswerk, dat onomkeerbaar lijkt te worden, en de gevolgen die dit alles had voor de motivatie, de productiviteit en het welzijn van het menselijk kapitaal in organisaties.

Vervolgens richten we onze blik op de toekomst. Wanneer deze crisis gaat liggen, hoe kunnen we optimaal zorg dragen voor het menselijk kapitaal van organisaties? Om het te bestendigen, en misschien zelfs sterker te maken dan voorheen? Wat hebben we geleerd dat ons helpt op weg naar een duurzame, veerkrachtige work force?

Vooraleer af te sluiten, zoomen we nog in op de implicaties die dit heeft voor HR-professionals. Wat kunnen zij meer, en wat minder doen ? Wat zullen zij nu wel aandurven, dat voorheen onmogelijk leek?

Programma

10u30: start webinar

Arbeidsmarkt - Kris De Meester, Manager Health & Safety Affairs, International Industrial Relations, VBO-FEB VBO-FEB

Flexibele arbeidsorganisatie door Prof.dr. Ans De Vos, SD Worx Chair “Next Generation Work: Creating Sustainable Careers”, AMS

Welzijn – terugslag of terugveren? door dr. Kathleen Vangronsvelt, Faculty & Researcher “Enabling human impact”, AMS

De coronatest voor HR door David Ducheyne, President, HRPro.be

• Q&A

• Conclusie door Prof. Dr. Ans De Vos & Dr. Kathleen Vangronsvelt- AMS

12u00 : einde webinar

Praktisch

  • Datum: 30 april van 10u30 tot 12u00
  • Dit is een gratis online event

Dit webinar maakt deel uit van de AMS webinar series: Leading transformation in disruptive times. Ontdek ons aanbod aan blogs , webinars en video's op www.antwerpmanagementschool.be/covid-19.

Sales Ended