Dave Crane: What It really takes to be an ICON in your industry

Actions Panel

Dave Crane: What It really takes to be an ICON in your industry

ROOSTER BOOSTER - business meetup: Zvezdniški gost večera Dave Crane vam pomaga postati IKONA v svojem poslu! Pridružite se nam!

When and where

Date and time

Location

Tehnološki park 19, Velika sejna dvorana Tehnološki park 19 1000 Ljubljana Slovenia

Map and directions

How to get there

Refund Policy

About this event

Hočete postati več kot poslovnež? Hočete postati IKONA v svojem poslu?

Rooster Booster🐓, blagovna znamka digitalne agencije DIRECTA, vam v mesecu septembru prinaša nekaj res izjemnega. Po odlično izpeljanih in obiskanih pomladanskih poslovnih zajtrkih, smo za jesensko motivacijo, v sodelovanju s Tehnološkim parkom, za vse vas in nas v Slovenijo ekskluzivno povabili enega največjih in najbolj prepoznavnih govorcev s področja business coach-ev in zelo prepoznavno javno figuro Dave-a Crane-a, ki je svetoval tudi nekdanjemu princu Walesa - sedaj novemu monarhu – kralju Charlesu III!

⭐️ DAVE CRANE, ni le oseba, ki se ponaša z BBC-jevo nagrado za motivacijske in biznis trenerje, temveč tudi nekdo, ki je s svojim delom gostoval na mnogih televizijskih in radijskih oddajah ter na vseh večjih svetovnih dogodkih, ki v svetu osebne in poslovne rasti predstavljajo mejnike.

Med imeni kot sta Nick Vujicic in Jay Shetty, ki sta v Sloveniji že gostovala, je obisk Dave-a Crane-a izjemna priložnost, ki ne bo le vredna vašega časa, temveč si boste hvaležni za nasvete napredovanja v vašem poslu, mindsetu ali morda drugi prepreki, na katero ste naleteli na poslovni ali osebni ravni. Ne dovolite si, da bi zamudili nastop, modre besede in nasvete osebe, ki je k napredku pomagala že osebam kot so: Bruce Willis, James Brown, Sylvester Stallone, Amitabh Bachchan, Hrithik Roshan, Robert Plant, Enrique Iglesias, Sting, Jean Alesi, Jim Courier, Stefan Edberg in Kanye West. Njegove dogodke si je po svetu ogledalo že več kot 2 milijardi gostov, v živo pa se je predstavil tudi že množicam večjim od 50.000 ljudi. Dave je na svoji poti napisal že kar nekaj knjig in gostoval na odmevnih dogodkih kot sta NASA in TedX. Ponaša se tudi s članstvom upravnega odbora AFI Fundacije in kot funkcionar deluje pri Združenih narodih (ECOSOC), kamor so ga poslali kot predstavnika Dunaja, Ženeve in New Yorka. Zato te izjemne, butične priložnosti z omejenim številom sedežev, res ne gre zamuditi!

🎯 Ko boste v letu 2023 z lahkoto premagovali ovire, tako kot mnogi, ki jim je ravno DAVE CRANE odprl oči ter vrata za uspeh, si boste izjemno hvaležni, da ste si 28.9.2022 vzeli čas in se nam pridružili na tem ekskluzivnem dogodku. Spoznali boste, kako veliki umi v tujini premagujejo enostavno premagljive navidezne ovire, ki se nam danes zdijo ogromne in morda celo nepremagljive.

Dave-ove večerne modrosti bo s svojimi temami zaokrožila še Tineke Rensen – poslovna mentorica.

Večer pa bomo sklenili z druženjem ob kakovostnem vinu in priložnostih za mreženje.

🔥 Zagotovi si svoje mesto preko povezave: https://www.eventbrite.com/e/dave-crane-what-it-really-takes-to-be-an-icon-in-your-industry-tickets-416619489107?aff=odsjldbosharelinkedin

📍 KJE? Tehnološki park Ljubljana, velika sejna dvorana

KDAJ? 28.9.2022, ob 19:00

Postponed