Free

Datscha Aamiaisseminaari: lohkoketjuteknologiat kiinteistöalalla

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ravintola Factory

13 Aleksanterinkatu

5.krs

00100 Helsinki

Finland

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Lohkoketju eli blockchain tuli alunperin tunnetuksi kryptovaluutta Bitcoinin alustana, mutta nyt lohkoketjuteknologiat ja uudet järjestelmät, kuten Ethereum, ovat teknologiakeskusteluiden kuumimpia avainsanoja. Maailman talousfoorumin teettämässä tutkimuksessa ennustetaan, että lohkoketjut valtavirtaistuvat vuoteen 2027 mennessä.

Yksinkertaistettuna lohkoketjuissa on kyse hajautetusta, kryptografisesti suojatusta tietokanta-alustasta, johon voidaan kirjata esimerkiksi maksutapahtumat ja muut transaktiot. Siirrot ovat läpinäkyviä ja niitä ei voi enää jälkeepäin muokata, ja tekniikka poistaa transaktioista mahdolliset välikädet, kuten pankit. Lohkoketjujen uskotaan mullistavan myös kiinteistöalaa merkittävästi - esimerkiksi Ruotsissa on jo pilotoitu lohkoketjujen hyödyntämistä kiinteistöomistusten rekisteröinnissä. Lohkoketjujen turvallisuus on yksi vahvasti mediassa esille nousseista asioista myös tälläkin sektorilla.

Torstaina 19.10. järjestämme aamiaisseminaarin, jonka aiheena on lohkoketjuteknologia ja niiden merkitys kiinteistöalalla. Tapahtumassa on puhumassa lohkoketjuspesialisti Pekka Kaipio Osuuspankilta.


Päivä: torstai 19.10.2017 klo 8.30-10.30 (tapahtuma alkaa aamiaistarjoilulla klo 8.30)
Paikka: Ravintola Factory Aleksi, Aleksanterinkatu 13, 5 krs, Helsinki

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu tapahtumaan rekisteröitymällä ylläolevasta linkistä. Tervetuloa!

Share with friends

Date and Time

Location

Ravintola Factory

13 Aleksanterinkatu

5.krs

00100 Helsinki

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved