Free

Datalla Tampere Kestäväksi -innovaatiokilpailu

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Campus Arena

Korkeakoulunkatu 7

733720 Tampere

Finland

View Map

Event description
Valjasta olemassa oleva data kestävämmän ja tehokkaamman kaupungin kehittämiseen. Ilmoita tiimisi mukaan!

About this Event

Onko teillä ratkaisu, jolla Tampere tehdään Tampereesta datalla hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä?

IoT- ja Big Datan hyödyntämisessä piilee mahdollisuuksia tehdä kaupungista kestävämpi optimoimalla kaupungin sisäisiä prosesseja, parantamalla päätöksentekoa ja ohjaamalla kaupunkilaisten käyttäytymistä. Yhdistämällä, analysoimalla ja jakamalla tehokkaammin olemassa olevaa dataa voidaan saada aikaiseksi uusia innovatiivisia palveluita ja ratkaisuja ilman suuria investointeja.

Datalla Tampere kestäväksi -innovaatiokilpailussa etsimme kumppaneiksemme maailmaa parantavia teknologian kehittäjiä ja datan hyödyntämisen osaajia. Kisassa olemassa oleva data valjastetaan kestävämmän ja tehokkaamman kaupungin kehittämiseen. Omaperäisyys ja siilojen rikkominen ovat nyt arvossaan.

Tarkoituksena on, että mukana olevat ratkaisut tukevat Tampereen strategiaa, jonka tavoitteena on tehdä Tampereesta hiilineutraali vuoteen 2030 mennessä. Mukana olevien ideoiden pitää osoittaa, että niillä on oikeita vaikutuksia kaupunkiympäristön kestävyyteen.

Kiinnostuitko? Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan 8.10. infotilaisuuteen Kampusklubi Tampereella, jossa kerromme innovaatiokilpailusta lisää. Ilmoittautuminen päättyy 7.10. klo 12:00 . Olemme sinuun yhteydessä vielä ennen infotilaisuutta. Aloitustilaisuuteen voi halutessaan myös osallistua etänä.

Kysymyksiä? Voit olla yhteydessä Mirja Hämäläseen (Demos Helsinki). Puh. 050 380 5086, mirja.hamalainen@demoshelsinki.fi

Datalla Tampere kestäväksi -innovaatiokilpailu on osa 6Aika: Tulevaisuuden toimijariippumaton dataintegraatioalusta CityIoT ja EU Horizon2020 STARDUST-projekteja.

Lisätietoja haasteen kotisivuilta: https://smarttampere.fi/kehita/datalla-tampere-kestavaksi/

Business Tampere -ilmoitus: https://businesstampere.com/fi/?event=datalla-tampere-kestavaksi-innovaatiokilpailu

BLINK-ilmoitus: https://tamperebusinesslink.com/requests/osallistu-datalla-tampere-kestvksi-innovaatioki

Share with friends

Date and Time

Location

Campus Arena

Korkeakoulunkatu 7

733720 Tampere

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved