Data Science; wat te doen?
Free
Data Science; wat te doen?

Data Science; wat te doen?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

iSense ICT Professionals

Zuidelijk Halfrond 11

2801DD Gouda

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Doe jij iets met Data? Wie tegenwoordig niet, Data Science is hot! Microsoft had tot voor kort weinig te bieden voor Data Specialisten. Met Cortana Analytics Suite en PowerBI hebben zij geprobeerd om wel degelijk goede Tools beschikbaar te maken. Microsoft is sinds begin dit jaar een nieuwe weg ingeslagen en reageert steeds sneller op de markt.

Ben jij bezig met Data Acquisitie, Data Analyse, Data Cleansing, Feature Engineering en niet op de laatste plaats het operationeel maken van de modellen? Dan kun jij deze sessie niet missen. In een technische Hands-On sessie geeft Peter ter Braake een korte intro op Data Science. Daarna gaat Peter in op PowerBI en hoe het ons kan helpen met Data Preparatie. Vervolgens maakt Peter ‘Live’ een voorspellend model en zullen we Predictive Analytics in werking zien.

Peter ter Braake

Peter ter Braake, SQL Server MVP en MCT, mede oprichter van PASS Nederland en tevens de eerste voorzitter van PASS Nederland. Sinds 2002 geeft hij regelmatig SQL Server en Business Intelligence trainingen. Hij spreekt op verschillende conferenties en geeft les; zo kan hij zijn enthousiasme met betrekking tot data delen met een grote groep. Sinds 2008 werkt Peter als ZZP’er, wat de ideale manier is om zijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk. Natuurlijk neemt hij zijn praktijkervaring mee naar de klas. Naast MCSE is hij sinds kort ook Microsoft gecertificeerd Data Scientist.

Programma

18:00 – 19:00 uur Inloop + dinerbuffet
19:00 – 19:45 uur Data Science (deel 1)
19:45 – 20:15 Korte break
20:15 – 21:00 uur Data Science (deel 2)
21:00 uur Borrel

Share with friends

Date and Time

Location

iSense ICT Professionals

Zuidelijk Halfrond 11

2801DD Gouda

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved