Free

DanDomains Store Uddannelsesdag - Aarhus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Aarhus Business College

28 Sønderhøj

8260 Viby

Denmark

View Map

Event description
"E-handel uden grænser" | DanDomains e-commerce konference

About this Event

E-handel uden grænser:

I år handler DanDomains Store Uddannelsesdag om at tage din webshop til det næste niveau - derfor sætter vi fokus på

  • hvordan du kan vækste din forretning
  • og hvordan man indtager et nyt marked.

Se en video nedenfor, hvor fedt det var sidste år!

Reservér din plads i dag.

DAGENS PROGRAM:

Vi gør opmærksom på, at programændringer kan forekomme.

Kl. 08.30 - Dørene åbner.

Der serveres kaffe/the, croissanter og frugt.

Kl. 09.00 - DanDomain byder velkommen

Årets tema præsenteres, og programmet for dagen gennemgås. Der er praktisk information, samt du bliver klædt på med en ’Nice to know’ intro til, hvordan du får mest muligt ud af dagen.

Kl. 09.15 - Start dit eksporteventyr

Få indsigt i, hvor vi har vores fælles styrker på tværs af de nordiske lande. Vi kommer ind på, hvorfor Sverige ligger lige til højrebenet for en dansk webshop, samt hvorfor Norge er en guldmine for danske iværksættere. Vi lægger ud med et inspirerende indlæg om, hvorfor du bør tænke i eksport allerede fra start af. Som bonus får du 3 nice-to-know / Fun Facts med do's and dont's til at starte webshop i Norge og Sverige.

Kl. 09.45 - Optimering af arbejdsgange

Du er ikke klar til at starte webshop i et nyt marked, før dagligdagen er optimeret, og eventuelle problemer er løst. Lær hvad der skal til for at optimere din ordrehåndtering i DanDomains Webshop, og få indblik i, hvordan houmann.dk har opnået 30% vækst og samtidig sparret ansættelsen af en ny medarbejder.

Kl. 10.15 - Kort pause

Fordøj dagens første lektioner. Stræk benene, tag en snak med din sidemakker, og nyd en smoothie eller kop kaffe.

Kl. 10.30 - Aarhus Business College

I år afholdes DanDomains Store Uddannelsesdag i samarbejde med Aarhus Business College. Aarhus Business College udbyder elevuddannelser indenfor digital handel og er vært for det nationale videncenter for digital handel. Med skolens centrale beliggenhed og stærke position indenfor uddannelsesområdet, har vi valgt at indgå partnerskab omkring afvikling af Uddannelsesdagen 2019.

Kl. 10.45 - Brug gamification til at skabe salg

Er du interesseret i at få mere trafik, flere leads, flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev eller noget helt fjerde? Så glæd dig til denne lektion, hvor du kan få inspiration til, hvordan du kan bruge gamification til at skabe (mere) forretning. Vi vil fokusere på at inspirere med danske cases og vise konkrete resultater. Du vil få indblik i, hvordan man kan bruge gamification på mange forskellige platforme lige fra social media, website, print, retail osv.

Kl. 11.15 - International SEO og markedsanalyse

Find ud af, hvad der kendetegner de nye markeder, inden du starter din udenlandske webshop. Det er afgørende, at du ved, hvem dine konkurrenter er, hvilke priser, fragt og leveringstider, samt alle de andre services, kunderne er vant til. Du skal vide, om der overhovedet er interesse for dine produkter, inden du søsætter din webshop i et nyt land.

Kl. 11.50 - Frokost & smalltalk

Der serveres 4 forskellige slags tapas samt sodavand og danskvand. Der er samtidig god mulighed for at netværke med de andre deltagere.

Kl. 12.45 - Sådan arbejder du med growth hacking

Growth hacking er en aggressiv og imponerende arbejdsmetode, som er overset af alt for mange danske virksomheder. Vi gennemgår teorien bag growth-hacking metoden, hvor du lærer at arbejde med selve tankegangen og hele arbejdsprocessen dertil.

Kl. 13.45 - Optimering af Facebook annoncer

Vi dykker ned i Facebooks store værktøjskasse og zoomer skarpt ind på, hvordan du annoncerer effektivt på Facebook, så du kan lave annoncer, der performer godt og rammer den rette målgruppe. Vi gennemgår step-by-step et eksempel på en annonce, så du selv kan gå hjem og prøve det af med dine egne annoncer.

Kl. 14.30 - Eftermiddagspause med networking & speeddating

Der er opsat borde til "speeddating" mellem webshops og studerende fra Aarhus Business College. Så ønsker du et ekstra sæt hænder i det daglige, enten i form af en praktikant eller en elev, er dette en oplagt mulighed for at finde vedkommende.

Er det ikke relevant for dig og din forretning, anbefaler vi, at du i stedet bruger tiden til at snakke og netværke med de andre deltagere - del jeres ideer, udfordringer osv. - og hvem ved, måske går du derfra med nye partnerskaber.

Kl. 15.00 - Case: En DanDomain Webshop

Vi slutter af med en inspirerende succeshistorie om, hvordan man tager det første skridt. Hør om hele processen - lige fra de første tanker, til fragtaftaler og hvordan man forholder sig til moms, told og skat. Bliv også klogere på deres største lærestreg - så du forhåbentlig undgår samme forhindring.

Kl. 15.30 - Spørgsmål til panelet & afslutning

Vi runder dagen af med spørgsmål til panelet, som består af de forskellige oplægsholdere fra dagen.

Til sidst fortæller vi om, hvordan I kan hente slides fra dagen med en opsummering af de vigtigste pointer, og hvordan I kan få et eksamensbevis for at have deltaget i DanDomains Store Uddannelsesdag 2019.

Kl. 16.00 - Farvel & tak

Sådan deltager du:

DanDomains Uddannelsesdag afholdes i år for tredje gang i træk. I år foregår dette i samarbejde med Aarhus Business College.

Reservér plads her på siden og navnet på din webshop.

Pris for at deltage = 0,00 kr.

Bemærk venligst at din tilmelding er bindende. Ved udeblivelse uden at melde afbud senest 48 timer inden vil du modtage en faktura med et no-show fee på 500,00 kr.

Venteliste tilbydes.

Har du spørgsmål?

Ring gerne til os på T: 87 77 90 45 eller send en e-mail til salg@dandomain.dk

Vi hjælper dig online - helt enkelt!

Vi gør opmærksom på, at du tilmeldes vores nyhedsbrev, når du tilmelder dig Uddannelsesdagen.

Vil du have besked når der kommer nye events? - Skriv dig op her

Share with friends

Date and Time

Location

Aarhus Business College

28 Sønderhøj

8260 Viby

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved