€5 – €17.50

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

CHV Noordkade

10-12 Verlengde Noordkade

5462 EH Veghel

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Laat je informeren, inspireren en omver blazen op de Dag van de Toekomstmuziek!

About this Event

De Brabantse Bond van Muziekverenigingen, het Prinses Chirstina Concours en CHV academy, circle of talent organiseren samen de Dag van de Toekomstmuziek met als thema Vakmanschap.

Concerten:

19:00 het Brabants Jeugd Project Orkest sluit de dag af in de Koekbouw, tickets €15

15:30 Afsluitend optreden van de workshop Improviseren kun je leren

14:00 Finale Prinses Christina Concours, tickets zijn verkrijgbaar via de website van het PCC

Workshops:

12:30-17:45. Tickets €5, combi-ticket workshops&BJPO concert €17,50

  • Toon Peerboom is vice-voorzitter van de KNMO en voorzitter van de Klankstadfederatie Kerkrade. Hij werkte als manager en consultant bij de Nederlandse Spoorwegen en DSM. Toon Peerboom ondersteunt muziekverenigingen bij de ontwikkeling van hun toekomstplannen en begeleidt verenigingen bij samenwerkings- en fusietrajecten. Op de eerste editie van de Dag van de Toekomstmuziek was de workshop Samenwerken en Fuseren een groot succes. Daarom op deze tweede editie de kans voor iedereen die het de eerste keer moest missen!
  • Toon Peerboom tweede workshop: Het besturen van een muziekvereniging
  • Zien en gezien worden. Nikki Schollen en Marthe de Rooij nemen de deelnemers mee in het onderwerp branding. Zij leren je over het zoeken naar een eigen identiteit van je vereniging en hoe je dat vervolgens kan vertalen naar herkenbare en relevante communicatiemiddelen en uitingen. Binnen 1 uur leren ze hoe je praktisch en effectief concrete uitingen voor je vereniging maakt.
  • Rodin Rosendahl, Euphonium spelen. Dit is een masterclass uitsluitend voor euphoniumspelers. Rodin Rosendahl is lid van de Marinierskapel der Koninklijke Marine en remplaceert regelmatig in andere Nederlandse top orkesten zoals het Koninklijk Concertgebouw Orkest en het Rotterdams Philharmonisch. Euphoniumspelers krijgen de kans om met Rodin kennis te maken en door hem geïnspireerd te worden tijdens een twee uur durende workshop.
  • Sportbusinessmodel Canvas voor muziekverenigingen. Danny Meuken van Made2Sport heeft het sportbusinessmodel Canvas ontwikkeld en vertaalt dit naar muziekverenigingen. In deze workshop bouwt hij met de deelnemers een bruikbaar stappenplan voor de toekomst van hun vereniging. Made2Sport werkte al voor NOC-NSF, de KNVB en verschillende Nederlandse gemeentes.
  • Musiceren en fit blijven. Daphne Wittkämper en Freek Snels: Als fysiotherapeuten gespecialiseerd in muziek gerelateerde aandoeningen zien wij veel musici, zowel professionals als amateurs. Door onze jarenlange ervaring, samenwerking met Fontys Academy for Music and Performace Arts en specialistische artsen in het vakgebied weten wij alles van blessurebehandeling en preventie bij musici. Na deze workshop heeft U tools en tips om uw musiceerhouding te verbeteren en een beter inzicht om mogelijke blessures in de toekomst te voorkomen.
  • Anne Hoogendijk, Het probeerorkest is een succesverhaal met mogelijkheden voor iedere vereniging. Anne Hoogendijk ontwikkelde een methode om samen musiceren in de basisschool mogelijk te maken.
  • Workshop Fontys Academie voor Muziekeducatie Tilburg. Anton Wolvekamp, docent Muziekdidactiek Primair Onderwijs: ‘Ontdek jezelf als muzikale inspirator bij de Academie voor Muziekeducatie’. Voor (toekomstige) muziekdocenten.
  • Suzan Lutke, van Lutke Linkt schreef het boek 'Als de muziek er al is'. Met deze workshop breekt zij een lans voor een muziekdidactiek en -pedagogiek die past in onze tijd. Haar werk biedt een frisse blik op de wijze waarop jonge mensen muziek leren maken en op de vernieuwing van het muziekonderwijs.

  • Met een email aan info@chvacademy.nl kunnen beginnende musici en zangers zich aanmelden voor de workshops 'Improviseren kun je leren’ . Deze worden georganiseerd door Circle of Talent, Jazz in Duketown en het Prins Bernhard Cultuurfonds met medewerking van Conservatorium Talent Award' finalisten zangeres Sanne Rambags en trompettist Koen Smits en een aantal topmuzikanten van het Concertgebouw Jazz Orchestra.

Share with friends

Date and Time

Location

CHV Noordkade

10-12 Verlengde Noordkade

5462 EH Veghel

Netherlands

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved