CXPA Finland Hack 2022

CXPA Finland Hack 2022

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Mall of Tripla

1 Fredikanterassi

00520 Helsinki

Finland

View map

TULE CXPA HACKIIN RAKENTAMAAN KIINTEISTÖALAN TULEVAISUUTTA

About this event

 

TULE CXPA FINLAND HACKIIN RAKENTAMAAN KIINTEISTÖALAN TULEVAISUUTTA

CXPA Finland järjestää seuraavan Hack-tapahtumansa 29.8. yhteistyössä Kiinteistöalan Koulutuskeskus Kiinkon, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry:n, Suomen Kauppakeskusyhdistys ry:n, Elisan ja Shiruten kanssa.

Tervetuloa mukaan oppimaan kiinteistöalan tulevaisuudesta ja ratkomaan alan arjen haasteita CX-ammattilaisten näkökulmasta. Osallistumalla pienryhmätyöskentelyyn pääset auttamaan oikeasti sekä vaihtamaan ajatuksia muiden alan ammattilaisten kanssa parhaista käytännöistä!

Etsimme vastauksia asiakas- ja työntekijäkokemuksiin liittyviin kysymyksiin CXPA Finlandin ja Elisan vapaaehtoisten fasilitaattorien tukemana pienryhmätyöskentelynä. Tapahtumaan osallistuu lisäksi useita toimialaa edustavia asiantuntijoita.

Haasteet on muotoiltu seuraavien teemojen ympärille:

* Työympäristöt ja työntekijäkokemus

* Asiakaskokemuksen parantaminen kauppakeskuksissa

Tarkemmat pienryhmien käsittelemien haasteiden kuvaukset löydät tapahtumasivultamme.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit esittää meille toiveen, mitä teemaa käsittelevään ryhmään osallistuisit mieluiten. HUOM! Teemme parhaamme, mutta emme voi taata jokaiselle paikkaa preferenssin mukaisessa ryhmässä.

Olemme myös varanneet aikaa vapaamuotoiselle keskustelulle networkingin merkeissä.

Tilaisuudessa on tarjolla virvokkeita ja pientä syötävää.

Kerro meille, mitä haluat kysyä tai kuulla teemaan liittyen. Lähetä toiveesi ennen tapahtumaa aina auki olevan palautekanavamme kautta: http://fbly.io/cxpafi.  Pyrimme käsittelemään mahdollisimman monta osallistujien lähettämää kysymystä puheenvuorojen yhteydessä.

Tapahtuman puheenjohtajan tehtävistä vastaa CXPA Finlandin Ambassador Heli Vainio.

HUOM! Suosittelemme saapumista paikalle julkisilla kulkuvälineillä. Paikalle on hyvät kulkuyhteydet. Tapahtuman osallistujat saavat tarkemmat saapumisohjeet lähempänä tilaisuutta. Aikataulu ja ohjelma löytyvät tapahtumasivultamme.

Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta käytännön syistä joudumme rajoittamaan osallistujien määrää. CXPA Hackin paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmista omasi rekisteröitymällä välittömästi!

Tervetuloa auttamaan, oppimaan uutta ja verkostoitumaan!

Terveisin CXPA Finland –tiimi

Ps. Huomaathan, että ilmoittautumisesi on sitova. Muista siis perua ilmoittautumisesi ajoissa, jos et pääsekään paikalle, sillä tapahtumiimme on usein hyvin pitkä jonotuslista. Näin kaikki halukkaat pääsevät mukaan! Mikäli ilmoittautumista ei peruta riittävän ajoissa eikä organisaatiostasi pääse osallistumaan ketään sijastasi, pyydämme peruuttamatta jääneistä paikoista 50€ lahjoituksen hyväntekeväisyyteen. 

Tämän tapahtuman osalta toivomme lahjoitukset osoitettavan Unicefin kautta Ukrainan lasten ja perheiden hyväksi.  Voit tehdä lahjoituksen verkkopankissa, maksukortilla tai MobilePaylla.

MobilePayn kautta voit tehdä lahjoituksen numeroon 33742. Voit lahjoittaa myös tekstiviestillä lähettämällä viestin UKRAINA numeroon 16110 (viestin hinta 20 euroa). Yrityslahjoitukset Ukrainan lasten hyväksi ovat niin ikään mahdollisia, myös tilisiirtona.

Mikäli sinulle tulee viime hetken este, voit peruuttaa paikkasi verkossa tai ilmoittaa meille.

Tee lahjoitus Unicefille jos et pääse tilaisuuteen ja paikka jää perumatta.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Kiitämme yhteistyöstä kumppaneitamme!

Kiinko

Rakli ry

KKY ry

Elisa

Shirute

Feedbackly

Flockler

Puheet.com

Share with friends