Free

CUSTOMER JOURNEY INTRODUCTIE IN ANTWERPEN

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Stoof

55 Kapellestraat

2630 Aartselaar

Belgium

View Map

Event description

Description

Stap in de schoenen van je klant

Customer Journey mapping, meer en meer organisaties gebruiken het om hun klantbeleving in kaart te brengen. Maar als je nog nooit een customer journey map zelf hebt gemaakt dan is dat een intimiderende uitdaging. Want hoe kan je precies alle nuances van een klantbeleving in kaart brengen? Er zijn zoveel variaties, mogelijkheden en processen dat het hopeloos complex lijkt. Onze Customer Journey Introductie Workshop is ideaal wanneer je op zulk soort zaken een antwoord wil.

We gaan aan de hand van sprekende voorbeelden tot de kern van customer journey mapping en we reiken een zeer pragmatische methode aan die je kan helpen om zelf je customer journeys te gaan bouwen.

Customer Journey Introductie Workshop

Centraal in de workshop is het goed begrijpen van customer journeys – wat ze wél zijn en wat je er niet van mag verwachten. We geven je alle nodige tools en handvaten om ’s anderdaags aan de slag te gaan in je eigen werkomgeving.

Andere deelnemers ervaren dat deze workshop vooral boeiend is. U zit in een groep met mensen die met dezelfde vragen zitten en doordat interactie in de sessie ingebakken zit, kunnen we veel van elkaar leren.

Share with friends

Date and Time

Location

De Stoof

55 Kapellestraat

2630 Aartselaar

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved