Free

Customer Experience som ditt #1 markedsføringsverktøy

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Oslo Opera House

Kirsten Flagstads Plass 1

0150 Oslo

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Den digitale transformasjonen har endret forventningene til oss som kunder og konkurransen om å beholde kunder samt skaffe nye er blitt tøffere. Fokus på gode kundeopplevelser- og reise for B2B-virksomheter er langt mer viktigere nå enn den har vært før for å kunne lykkes i vår digitale era. Hvordan kan du takle dette?

Sammen med Deloitte vil vi vise deg de siste trendene i digitaliseringen, hvordan du kan øke effektiviteten, skape bedre resultater og bruke de nyeste teknologi-verktøyene i et B2B-landskap for å skape bedre kundeopplevelser.

Påmelding er gratis. Vi ser frem til å møte deg den 01. desember på Operahuset!Foredrag

En verden i forandring, krav til innovasjon for å opprettholde posisjon i et stadig mer presset marked – Lars Amlie, Oracle

Lars Amlie vil ta dere med på en reise over de siste 10 årene med spesielt fokus på hvordan norske, nordiske og globale selskaper har klart å ta skiftet fra det transaksjonelle til en mer dynamisk dialog med kundene. Å møte kunden der kunden er til en hver tid, i alle kanaler, er viktigere enn noen gang for å kunne overleve i morgendagens marked. Historie, kultur og ulike behov gjør et selskap unikt, men samtidig er hans erfaring at det kan skape behov for noen til tider heftige kompromisser som i noen tilfeller kan oppleves utfordrende. Du vil få en erfaring av «Kundereisen», en metode benyttet av mange selskaper og Oracle for å komme frem til spennende muligheter for å imøtekomme morgendagens «Kundereise».

B2B-salg og leadshåndtering – øke effektiviteten i deres leads- og salgsprosesser – Arve Warholm, Deloitte

I en tid hvor potensielle kunder motsetter seg oppsøkende salg og heller selv undersøker tilbydere av varer og tjenester er det viktig å fange opp disse, videreutvikle dem til varme leads via automatiserte aktiviteter samt å identifisere rett tidspunkt for kontakt. Ved hjelp av ledende teknologi i markedet forteller Deloitte Digital om hvordan man kan foredle uidentifiserte prospekter til varme leads og hvordan man kan sikre at dyrebar salgstid brukes på leads som er i kjøpsmodus.

Om foredragsholderne

Arve Warholm, Deloitte

Arve leder Digital Marketing i Deloitte Digital Norge og Norden. Han har bred erfaring med CRM og digitale markedsføringsprosjekter og har jobbet fokusert med dette i 8+ år. Han har god erfaring med både B2B- og B2C-segmentene innenfor et bredt spekter med bransjer – Telco, FSI, Publishing, Reiseliv, m.m. Arves rolle er som oftest som løsningsarkitekt, rådgiver og prosjektleder, med hovedfokus på å designe og implementere velfungerende prosesser og løsninger basert på de brukerhistorier som skal implementeres. Han har tung IT-kompetanse samtidig som han er god på å se hvilke muligheter den nye CX-teknologien gir i forhold til ulike bransjers behov for å bli bedre innen å levere en helhetlig og god digital kundeopplevelse.


Lars Amlie, Oracle

Lars Amlie er forretningsarkitekt med over 20 års erfaring innenfor Customer Experience (CRM/CX) hvorav 13 år i Oracle med kunder innenfor ulike industrier så som Schibsted, Telia Company, Norges Røde Kors, DNV GL, Volvo, GK Norge, Statoil, Telenor, ATEA, Posten Norge, Nemko, NAV og Tomra.

Share with friends

Date and Time

Location

Oslo Opera House

Kirsten Flagstads Plass 1

0150 Oslo

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved