€372.43

Cursus ‘Hoe Geef Ik Workshops’

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Gebouw De Grote Keizer

Loosduinse Hoofdstraat 563, 2e etage 2552 AE Den Haag

2552 AE Den Haag

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Op dinsdag 28 november starten wij weer met de cursus 'Hoe Geef Ik Workshops’.

Workshops geven is een interessante manier om je diensten uit te breiden. Workshops zijn ook een goede manier om je klanten (je ambassadeurs) aan je te binden en nieuwe klanten te krijgen.

Wellicht speel je al een tijdje met de gedachte om workshops te gaan geven, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken.

Tijdens de twee cursusdagen ga je met maximaal 4 deelnemers intensief aan het werk met je eigen workshop en leer je hoe je deze in de markt zet.

De eerste dag van de cursus ga je al meteen aan de slag. We gaan samen door alle stappen die nodig zijn om een succes te maken van je workshop.
Thuis werk je je workshop verder uit en ga je oefenen. In oefenen steekt het succes!

Op de tweede dag van de cursus is de try-out: je geeft je workshop aan de andere deelnemers. Je krijgt daarbij feedback van je mede-cursisten. En natuurlijk geeft de docent je nog extra tips, zodat je workshop nog beter wordt.

Na de cursus 'Hoe Geef Ik Workshops' kun je zelf succesvolle workshops geven en weet je ook hoe je hiervoor deelnemers werft.

De kracht van deze cursus schuilt erin dat je niet alleen hoort wat er allemaal bij komt kijken om een workshop te ontwikkelen en te geven, maar dat je ook daadwerkelijk na de twee dagen met een kant-en-klare workshop en een plan van aanpak voor de organisatie en de promotie naar huis gaat!

Je kunt na afloop meteen aan de slag!

http://www.professionalpresentation.nl/workshops-geven/
Share with friends

Date and Time

Location

Gebouw De Grote Keizer

Loosduinse Hoofdstraat 563, 2e etage 2552 AE Den Haag

2552 AE Den Haag

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved