€65

Curs limba ENGLEZA - nivel A1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Strada Măguricea

040107 București

Romania

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Centrul educational "Zece" - Aviatiei - lanseaza cursul de limba engleza nivel A1 pentru incepatori de tip SMALL GROUP (maxim 5 cursanti).

Centrul Educational "Zece" vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama variata de cursuri de limba engleza, dedicate copiilor, adultilor, cat si mediului corporate. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR (A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2).Centrul Educational "Zece" are la baza un element esential: PASIUNEA. Centrul Educational "Zece" inseamna pasiune pentru limbi straine si pasiune de a lucra cu oameni si pentru oameni. In plus, adaugam grija, curaj, flexibilitate si excelenta in tot ceea ce facem.

Cursurile de limba engleză integrează toate competenţele de limbă (vocabular,înțelegerea textului scris și audiat, gramatică etc.) în funcție de nivel. Tehnicile folosite în cadrul acestei metode sunt bazate atât pe comunicarea orala, cât și pe cea scrisă iar materialele de ultimă generație sunt alese pentru a sprijini caracterul interactiv al lecțiilor.

Programa este:

http://centrumeditatii.ro/programa-curs-engleza-a1.php

Curs de initiere in limba ENGLEZA, dedicata celor nehotarati care doresc sa invete o limba straina de circulatie internationala.

Cursul este sustinut de profesor nativ cu experienta de peste 10 ani de predare limba ENGLEZA.

Locurile sunt limitate. Primul venit - primul servit.

Modulul are 10 sedinte a cate 3 ore si costa 600 lei, pret redus de la 750 lei. Cei care vin cu un prieten au pret preferential de 500 lei.

Cel mai mare avantaj al cursurilor este faptul ca se desfasoara cu maxim 5 persoane si eficienta invatarii unei limbi straine este foarte buna.

Inscrierile se fac pana in 09.11.2017.

Rezervari se pot face aici sau la tel: 0720.788.997.

Share with friends

Date and Time

Location

Strada Măguricea

040107 București

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved