Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Curs de Photoreading

Bucharest Hubb

Saturday, September 25, 2010 at 9:00 AM - Sunday, September 26, 2010 at 6:00 PM (EEST)

Ticket Information

Type End Quantity
Members 1600 ron Ended Free  
Non-members 1800 ron Ended Free  

Share Curs de Photoreading

Event Details

Ce este FotoReading?

Cursul de fotocitire este un curs transformational care inlocuieste vechea paradigma a cititului cu o noua  abordare a materialului scris.

Prin aceasta abordare se descarca materialul scris in creierul nostru in fenomenalul ritm de o pagina pe secunda.

La 25 000 de cuvinte pe minut acest lucru este, de fapt, fotografiere mentala a paginilor.

 

De ce sa participi la un astfel de curs?

Pentru ca ofera:

 

·      Transformarea paradigmei de citit

·      Productivitate crescuta

·      Note mai bune la scoala

·      Mai mult timp

·      Eliminarea stresului cauzat de citit

·      Imbunatatirea memoriei

·      Citirea tuturor cartilor dorite

·      Mai multi bani

·      Mai multa bucurie de viata

·      Citit de cel putin doua ori mai repede

 

Cui se adreseaza cursul?

 

Cursul este usor de invatat si este aplicabil pentru oricine. Sute de mii de oameni de orice profesie si din orice domeniu l-au facut si functioneaza pentru toate tipurile de materiale scrise: carti, reviste, ziare, pagini web, email-uri, dosare electronice, manuale, rapoarte, romane, si pentru orice subiect: de la gradinarit la geofizica, business management, manuale pentru computer, opere clasice, de la sanatate la cum sa faci bani.

 

Ce spun persoanele care au facut cursul?

 

“Experienta este greu de descris in cuvinte, dar cu siguranta mi-a dat un plus de incredere si nu in ultimul rand, mi-a dat posibilitatea de a ma informa mai usor. De asemenea, fotocititul mi-a dat posibilitatea  sa fiu selectiva in privinta cartilor pe care le citesc (integral), lucru care mi se pare foarte util.”

Valentina Dinca/Mccann Erickson

 

“Pentru mine cursul de fotocitire a fost o experienta deosebita; mi se pare ca acum am la indemana o intreaga lume de carti si nu mai trebuie sa imi fac clasicele griji pentru lipsa de timp. Mi s-au parut foarte utile si tehnicile de citire rapida pe care le-am invatat si pe care déjà le folosesc cu success la job. E o experienta pe care as recomanda-o oricui pentru ca intr-adevar face o diferenta si iti da o senzatie aparte.

Sanziana Fanica * Senior Account Executive * Mccann Erickson

 

“M-am dus la cursul de fotocitire intr-o dimineata de sambata din luna

martie 2010. Aveam asteptari destul de mari in ce priveste tehnica de fotocitire ce urma sa o invat, dar nici o clipa nu m-am gandit ca in acea dimineata usa salii de curs va fi de fapt usa catre o lume intreaga ce se va deschide in fata mea. Si nici nu m-am gandit ca din acea dimineata viata mea se va schimba complet.

 

Datorita experientei din cursurile de dezvoltare personala pe care Connie Larkin le-a adus in Romania inainte de cursul de fotocitire, perspectiva ei asupra acestei tehnici cred ca este cu mult imbunatatita  fata de toti ceilalti profesori care predau fotocitirea in lume. Dupa doua zile de curs incepi sa acumulezi informatie diversa, in cantitati uriase, fara a resimti un efort deosebit, fara a te simti obosit, supraincarcat si plictisit. Viteza cu care am inceput sa acumulez aceasta informatie a fost, cel putin pentru mine, de 10-12 ori mai mare decat pana acum. A nu se intelege ca inainte nu stiam sa citesc.

………. va spun doar cateva dintre lucrurile pe care le-am realizat in ultimile patru luni, de la cursul de fotocitire incoace… Filmul de scurt metraj  produs de mine si regizat de sora mea a fost selectionat la Festivalul de Film de la Cannes, am deschis o Scoala de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete”, am lansat in Suedia, in fata unui public de 2000 de oameni din toata lumea, un proiect international pentru tinerii antreprenori, am inceput productia la urmatoarele doua filme de scurt metraj si pregatesc emisiuni noi de televiziune pentru toamna. Si da, am timp si pentru vacanta.”

Ema Pendiuc/TVR3

 

Mai multe detalii:

Tel: Connie Larkin 0722 237 003

Email: connie.larkin@photoreading.ro

 

Have questions about Curs de Photoreading? Contact Bucharest Hubb

When

Saturday, September 25, 2010 at 9:00 AM - Sunday, September 26, 2010 at 6:00 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

Bucharest Hubb

First business accelerator for online startups in Romania

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.