Multiple Dates

Cuddle Party Stockholm - Oxytocin & Connection with Sofia Kreissl

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hälsans Hus

23B Fjällgatan

116 28 Södermalm

Sweden

View Map

Event description

Description

(Cuddle Party held in English or Swedish)

Välkommen att känna in din kropp och kommunicera om gränser!
Du får träna gränssättning, upptäcka nya saker om dig själv och som bonus få oxytocin och närhet.

Jag som håller workshopen heter Sofia Kreissl och är Certifierad Cuddle Party© facilitator. Cuddle Party© är ett beprövat koncept och finns både att få i grupp och i individuella sessioner. www.cuddleparty.com och här i Sverige kan du läsa mer på www.sofiakreissl.se/sv-SE/kurser/cuddle-party.

18.00 Fika
18.30 Välkomstcirkel (övningar och genomgång av regler men ingen beröring)
19.30 Cuddle (och du som föredrar att ta en fika gör det i andra sidan rummet:)
21-21.30. Fri lek för de som vill vara kvar

❁ Ett officiellt Cuddle Party© är ett sätt att uppleva närhet i ett ickesexuellt sammanhang. Du väljer alltid hur mycket du vill vara med. Det går jättebra att vara med på välkomstcirkeln (En timme där vi gör övningar för att lära känna varandra och träna på kommunikation och gränssättning) och sedan ta en macka på andra sidan rummet. Oavsett hur mycket du väljer att vara med på beröring så kommer du ha möjligheten att i en guidad, trygg och avslappnad miljö känna in din kropp och vara dig själv.

❁ Regler: Vi människor behöver beröring där sex inte är syftet. På ett officiellt Cuddle Party© går vi igenom 11 regler och gör övningar i början av kvällen. Reglerna är tydliga och beröring sker alltid efter att ha frågat. Det är beröring utan sexuell avsikt och ett nej är en fullständig mening. Känslan efteråt, oavsett om du berört och rört många eller fikat i andra sidan rumman brukar vara lugn och tillfredsställelse.

❁ Investering 300:- Inlklusive fika. Halva priset för arbetssökande, studerande och pensionärer. Betalning genom Swish eller kontanter, försäkra din plats genom att swisha till Somatisk Utbildning STHLM 123 159 1627 och skriv din mailadress.

Ej rullstolsanpassat men vi håller på att ordna med Cuddle Parties i rullstolsanpassade lokaler. Och utomhuscuddleparty är oftast tillgängligt för alla - och gratis! https://www.facebook.com/events/221986661999791/

❁ Du når mig Sofia Kreissl, Kroppsterapeut, Certifierad Cuddle Party ledare och Samtyckeshjulet ledare (The Wheel of Consent) på 0737 - 448214 eller sofiakreissl@gmail.com för frågor. Läs mer om mig på www.sofiakreissl.se
Jag assisteras av Veronica Holm som också utbildar sig till Cuddle Party instruktör.

#CuddlePartyStockholm #Oxytocin #Samhörighet #Beröring #Gränssättning #Intimitet #Samtycke

Share with friends

Location

Hälsans Hus

23B Fjällgatan

116 28 Södermalm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved